Uroloog, Chef de Clinique (0,8 - 1,0 fte)

De maatschap Urologie heeft per direct een vacature voor een Chef de Clinique voor een periode van minimaal 1 jaar.

De functie

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar een ambitieus, allround collega. Een specifiek aandachtsgebied is niet noodzakelijk, maar strekt tot aanbeveling. Belangrijk is open staan voor nieuwe ontwikkelingen en (bij voorkeur) ervaring in het begeleiden van de AIOS, ANIOS en coassistenten.

Als Chef de Clinique Urologie ben je werkzaam binnen het team van de urologen die samen zorgdragen voor de totale zorg voor de urologische patiënten, zowel poliklinisch als klinisch binnen het Martini Ziekenhuis.

 

De werkomgeving

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis waar de Urologie in de volle breedte wordt beoefend. De oncologische patiënt is een groot onderdeel van de praktijkvoering. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen op laparoscopisch en robot geassisteerde technieken. Tevens is de endo-urologie een belangrijk aspect waarbij ook verrichtingen binnen de eigen polikliniek uitgevoerd worden en op het sedatiecentrum.

De maatschap

De maatschap bestaat uit vier urologen, een Chef de Clinique en wordt daarnaast ondersteund door twee verpleegkundig specialisten en een verpleegkundig case manager, op het gebied van functionele urologie en oncologische urologie. De maatschap Urologie is een vakgroep  binnen de ziekenhuisorganisatie en participeert in de opleiding van coassistenten, ANIOS en AIOS. De maatschap is erop gericht om de urologische zorg steeds verder te optimaliseren en professionaliseren door verbetercycli zoals VBHC en ERAS.

Wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).  Binnen de functie zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de minimaal invasieve chirurgie. We bieden een fijne werkomgeving met enthousiaste, betrokken collega’s en alle mogelijkheden om je binnen het totale urologische pallet te ontwikkelen.

Belangstelling?

Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.martiniziekenhuis.nl . Je kunt ook contact opnemen met dr. Willemijn Windt, uroloog (050) 524 5908, dr. Daphne Luijendijk, uroloog (050) 524 7985 of Anneke Bueving, unithoofd polikliniek urologie (050) 524 7217.

We ontvangen je reactie graag voor zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 20 augustus a.s.

Solliciteren

Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet samen voor de beste zorg gaan, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap.

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. In 2017 heeft het Martini Ziekenhuis voor de negende maal de titel Topwerkgever ontvangen. De titel is voor ons opnieuw de bevestiging dat we een professionele werkomgeving bieden waar zorgverleners het beste uit zichzelf en de ander halen. Dat past bij onze ambitie om samen de beste zorg te bieden en is voor de komende jaren opnieuw speerpunt in onze strategie. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.