Unithoofd SEH

Jouw rol in het team
Jij bent een bevlogen leidinggevende die het team coacht om de verschillende afdelingsdoelen te bereiken. Onze leidinggevenden verbinden medewerkers aan de missie, visie en organisatiedoelen van het ziekenhuis.

Samen met jouw collega unithoofd ben je integraal verantwoordelijk voor alle aspecten die voor de afdeling relevant zijn, zoals het HR-beleid, scholing, opleiding, kwaliteitsbeleid en het organiseren van werkprocessen. Waar nodig nemen jullie taken van elkaar over. Op operationeel en tactisch niveau bepaal je mede het beleid. Daarnaast heb je goed contact met zowel de verschillende afdelingen in het ziekenhuis als met externe partners.

Onze ideale kandidaat is een verbindende, resultaatgerichte leider die snel kan schakelen. Je bent voorwaardenscheppend en hebt aandacht voor de mens achter de professional. Heldere communicatie en oog voor het gezamenlijke belang is hierbij kenmerkend. Een groot deel van je werk bestaat uit het coachen, inspireren en faciliteren van ons team.

Ben je een ervaren verpleegkundige met leidinggevende ambities, zonder afgeronde management opleiding? Ook dan nodigen we je uit te solliciteren. Je krijgt volop kans om je binnen ons ziekenhuis te ontwikkelen.

Over het team
Op de Spoedeisende Hulp werken bijna 100 collega’s. Een manager SEH, twee unithoofden, gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen, helpenden en andere ondersteuners. Als één team werken wij samen aan de beste spoedzorg voor onze patiënten in een veilige werkomgeving. De cultuur binnen de afdeling laat zich typeren als: gedreven, samenwerkingsgericht, no-nonsens, oplossingsgericht en flexibel.

We kunnen je nog veel meer vertellen over onze ambities en de rol die jij hierin vervult, maar we laten het je ook graag zien. Wees welkom voor een rondleiding op onze SEH.

We zijn ook te vinden op Instagram. Kom daar alvast kennismaken.

Wij vragen van jou

 • Met lef en enthousiasme geef je leiding aan professionals met ambitie
 • Je bent een verbinder en weet mensen te motiveren
 • Een hbo-opleiding; een afgeronde management opleiding is een pre of je bent bereid deze te volgen
 • Een aantal jaar ervaring in een leidinggevende functie heeft de voorkeur
 • Ervaring in de zorg is een pre
 • Ervaring met sturing op kwaliteitssystemen, budgetbeheer en veranderingsprocessen
 • Talent voor plannen en organiseren

Herken jij jezelf hierin? Dan pas je niet alleen goed in deze functie, maar ook bij ons.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van minimaal € 3.270,- en maximaal € 5.212,- (op basis van een werkweek van 36 uur)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

iktheid interne kandidaten voorrang hebben. Tijdens de looptijd van deze procedure zullen we geschikte kandidaten alvast uitnodigen voor een gesprek.

Overige informatie
Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. Reserveer daarom 8 juni 2023 alvast in jouw agenda voor een eventueel gesprek.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer