Manager polikliniek Cardiologie

Jouw rol in het team
Je bent een ambitieuze manager die het team faciliteert om haar doelen te bereiken en hen faciliteert om hen te laten excelleren in de dagelijkse operatie. Je werkt nauw samen met je collega unithoofden, zorgprofessionals en medici. Het is jouw opdracht om het team zo te laten functioneren dat zij het medisch proces in alle facetten optimaal kan ondersteunen. Hiervoor is nodig dat teamleden zich ontwikkelen op persoonlijk vlak en als lid van het team. Ook houd je de focus op de lange termijn doelen en resultaten. De komende jaren zijn dat de ontwikkelingen in samenwerking met Hartnet, waarbij we ervoor willen zorgen dat de samenwerking tussen de noordelijke ziekenhuizen op cardiologisch gebied optimaal wordt ingericht, zodat de patiënt de juiste zorg op de juiste plaats ontvangt. Ook willen we ons meer profileren als opleidingsziekenhuis voor de chirurgie.

Om dit te bereiken is het van belang dat je de daarvoor benodigde capaciteiten optimaliseert en innovaties ontwikkelt en implementeert. Je bent op de hoogte van de interne en externe ontwikkelingen en weet deze in te voegen in de bestaande werkwijze. Hiervoor is het belangrijk dat je een netwerk opbouwt en onderhoudt binnen de organisatie én daarbuiten.

Over het team
Je wordt manager van de polikliniek cardiologie. Het specialisme en onze afdeling cardiologie zijn volop in beweging; er is een duidelijke visie waar we met z’n allen naar toe werken. Eén van de gekozen strategieën is het continu verbeteren van de topklinische cardiologische zorg en het expertise ritmecentrum. Op de polikliniek cardiologie, polikliniek atriumfibrilleren- en hartfalen en de functieafdeling werken gepassioneerde medewerkers die in nauwe samenwerking met de maatschap cardiologie gaan voor de beste zorg.

Het is een enthousiast team met uiteenlopende functies dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. De sfeer is informeel in een prettige omgeving met aandacht voor elkaar en plezier in het werk. Er bestaat een intensieve samenwerking met de CCU, cardiokliniek en radiologie wat bijdraagt aan goede patiëntenzorg.

Wij vragen van jou
Het allerbelangrijkste is affiniteit met de zorg, daarnaast heb je:

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding. Bij voorkeur heb je (ook) een management en/of bedrijfskundige opleiding. Kennis en ervaring in een ziekenhuis is een pre.
 • Relevante en recente leidinggevende ervaring.
 • Je kunt op tactisch en operationeel niveau beslissingen nemen en hebt ervaring met leidinggeven aan professionals.
 • Je hebt kennis en ervaring met procesoptimalisatie.
 • Je hebt ervaring met veranderingsprocessen, hierin neem je initiatief, kom je met ideeën en zorg je voor duurzame implementatie.
 • Resultaatgerichtheid en overtuigingskracht vormen een belangrijke basis in je functioneren.
 • Je hebt een open houding en goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent in staat samenwerkingsrelaties tot stand te brengen op verschillende niveaus en met meerdere disciplines en deze ook te onderhouden.
 • Je bent gestructureerd, proactief, innovatief en besluitvaardig.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
 • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 4.227,- en 8,33 % vakantiegeld en eindejaarsuitkering op basis van de cao Ziekenhuizen (FWG 55).
 • Een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, voor 36 uur per week.
 • Kom je met de auto? Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Sophia Nanninga Manager Poliklinieken, (050) 524 5929.

Selectiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 12 oktober.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.