Technisch applicatiebeheerder PACS

Jouw rol in het team
Als onze nieuwe collega ben je verantwoordelijk voor het technische applicatiebeheer van ons Picture Archiving and Communication System oftewel PACS. In PACS worden medische beelden opgeslagen van patiënten en is er een directe koppeling met het elektronisch patiënten dossier (EPD). Hierdoor hebben medisch specialisten en zorgpersoneel gelijk de juiste informatie van de patiënt, wat zorgt voor efficiëntie maar vooral ook voor betrouwbare en veilige dossiervorming.

Techniek en projectmatig werken komen samen in deze functie. Als technisch applicatiebeheerder van PACS  ben jij verantwoordelijk voor het scheppen van de randvoorwaarden om software te kunnen installeren en zorg je ervoor dat gebruikers er op de juiste wijze gebruik van kunnen maken. Je bent daarnaast enerzijds verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de hardware en anderzijds voor het updaten van de software. Zowel de software als de applicaties dienen naar behoren te werken volgens de nieuwste maatstaven en hedendaagse technologie. Je hebt contact met leveranciers over updates, software incidenten maar ook over ontwikkel wensen van het systeem van interne klanten. Je bent een spin in het web tussen leverancier, klant en onze collega’s van de technische infrastructuur. Vanuit jouw expertise werk je daarnaast mee aan projecten, waaronder het verder uitrollen van het systeem in de organisatie.

Over het team
De Stafdienst ICT bestaat uit vier afdelingen: IT Services, Informatisering, Technische Infrastructuur en Informatiebeleid. De functie zal gepositioneerd worden binnen de afdeling Informatisering. De afdeling Informatisering bestaat uit een team gedreven professionals dat zich bezig houdt met technisch en functioneel applicatiebeheer, databasebeheer en koppelingen. Daarnaast hebben wij de regie met betrekking tot onderhoud en vernieuwing van het applicatielandschap.

Wij vragen van jou

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Meerdere jaren ervaring met technisch beheer en/of applicatiebeheer
 • Kennis van methodieken als IT service management, ITIL, ASL of BiSL
 • Ervaring met en kennis van EPD en PACS systemen, DICOM, HL7 en IHE
 • Je hebt ervaring als projectmedewerker en bent bekend met projectmanagementmethodieken
 • Als je kennis hebt van radiologie is dat een groot voordeel

Jij bent analytisch en wilt graag de onderste steen boven hebben. Vanuit jouw expertise en onderzoekende houding heb jij voor elk probleem of verzoek een andere aanpak en lever je maatwerk van a tot z. Repeterende werkzaamheden zijn niet aan jou besteed. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (incl. technisch Engels). Tevens heb je een positieve instelling en een constructieve manier van samenwerken. Je voelt je thuis in een complexe werkomgeving. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor de klant en gebruikers binnen het Martini Ziekenhuis, waaronder managers en specialisten, maar ook de technische specialisten.

Heb je affiniteit met IT en beschik je over uitgebreide radiologie kennis? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren!

Dit krijg je er­voor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 4.391,- (op basis van 36 uur, FWG , Cao Ziekenhuizen)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Enthousiast?
We komen graag met je in contact! Bel voor meer informatie Edwin Hillenga, Unithoofd Informatisering, tel. (050) 524 6210.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer