Technicus WTB / Mechatronica

Jouw rol in het team
Als allround technicus lever jij een bijdrage aan de dagelijkse instandhouding van ons gebouw en technische installaties. Hierbij is jouw doel om het primaire proces van de zorg niet of nauwelijks te verstoren. Vanuit jouw dagelijkse functie voer je onderhoud uit en/of begeleidt leveranciers hierbij. Dit gebeurt vanuit diverse protocollen en procedures. Als allround technicus maak jij deel uit van de bereikbaarheidsdienst van het domein techniek en huisvesting en van de BHV-organisatie.

Over het team
Samen met de zorgprofessionals draagt het Facilitair Bedrijf met ca. 300 fte bij aan “samen voor de beste zorg”. De producten en diensten van het Facilitair Bedrijf hebben te maken met eten, drinken en verblijf, ontvangst en beveiliging, inkoop en logistiek, techniek en huisvesting, facilitaire Services.  Dit alles gebeurt vanuit de waarden Deskundig, Aandacht en Service.

Zie onze bedrijfsfilms:

Facilitair Bedrijf Martini Ziekenhuis - YouTube https://www.youtube.com/watch?v=JYW6h4c-Yiw
DA’S het Facilitair Bedrijf - YouTube https://www.youtube.com/watch?v=2FiHVIxcpMM

Wij vragen van jou

 • Een technische opleiding minimaal MBO-4 bij voorkeur WTB of Mechatronica.
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.
 • Sociaal vaardig en digitaal goed onderlegd.
 • Kan werken onder druk en kan storingen analyseren.
 • Kennis en ervaring van bedrijfskritische installaties.
 • Kennis van meet- en regelsystemen (bij voorkeur Priva en/of Siemens) is een pré.
 • Bereid om 24u bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Jij bent  een allround technicus en van nature positief ingesteld met de focus op mogelijkheden. Daarnaast staat zorgvuldig en nauwkeurig werken bij jou voorop. Je werkt kwaliteits- en resultaatgericht. Doormiddel van jouw goede schriftelijke vaardigheden weet je de werkzaamheden te borgen in ons FMIS systeem Ultimo. Jij beschikt over goede mondelinge communicatieve vaardigheden waarmee je makkelijk met interne klanten en collega’s communiceert.

Tot slot bezit je een gezonde dosis humor.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 3,468- (op basis van 36 uur, FWG 45 , Cao Ziekenhuizen)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen, met oplaadpunten. Kom je met de auto? Daarvoor hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

ieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Bel met Wouter Woortman, Unithoofd Beheer en Onderhoud, 050 5247314

Overige informatie
Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. Reserveer daarom week 14 & 15 alvast in jouw agenda voor een eventueel gesprek.

Optie:
Tijdens de looptijd van deze procedure zullen we geschikte kandidaten alvast uitnodigen voor een gesprek.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer