Technicus

Is techniek jou op het lijf geschreven? En heb jij daarnaast een helicopterview  tijdens jouw werkzaamheden? Lees dan verder!

Over de functie
Als technicus lever jij een bijdrage aan het dagelijks beheer en onderhoud van technische installaties. Hierbij is jouw doel om het primaire proces van de klant niet of nauwelijks te verstoren. Vanuit jouw functie monitor je het functioneren van en bedient de installaties en systemen. Daarnaast voer je onderhoud uit en/of begeleidt leveranciers hierbij. Vanuit diverse protocollen en procedures houd je steekproefsgewijs toezicht tijdens de uitvoering van de werkzaamheden van de leveranciers?  Verder lever je een actieve bijdrage aan het efficiënt en effectief inrichten van werkprocessen en doe je voorstellen om deze te optimaliseren. Als technicus maak jij deel uit van de bereikbaarheidsdienst van het domein Techniek en Huisvesting en van de BHV-organisatie.

Dit breng je mee

  • Een afgeronde technische opleiding op MBO-4 niveau.
  • Je hebt ruime ervaring in de bebouwde omgeving.

Zorgvuldig en nauwkeurig werken staat bij jou voorop. Je zorgt voor een geordende werkplek die bijdraagt aan een professionele uitstraling. Verder kan je goed plannen en organiseren en werk je kwaliteits- en resultaatgericht. Door middel van jouw goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden communiceer je makkelijk met interne klanten en collega’s.  Je kunt je goed bewegen binnen de aangegeven kaders.

Waar kom je te werken
Techniek en Huisvesting maakt deel uit van het Facilitair Bedrijf in het Martini Ziekenhuis. We werken aan een optimale balans tussen de wensen van de klanten, gebruikers en de kwaliteit van ons ziekenhuis dat aantoonbaar voldoet aan wet- en regelgeving.
Beheer & onderhoud is een eigen uitvoeringsafdeling met focus op de instandhouding van de gebouwen en haar technische installaties. Wij streven naar een optimale efficiëntie, zodat met minimale inspanning de hoogst mogelijke beschikbaarheid ervan wordt behaald. De afdeling bestaat uit circa 20 medewerkers die zijn opgedeeld in bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouw en een bedrijfsbureau ter ondersteuning van de werkprocessen.

Wat bieden we

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.072,- op basis van 36 uur (FWG 45), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
  • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan. 
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
We komen graag met je in contact! Bel voor meer informatie: Raimond Lubbers, Manager Techniek en Huisvesting, tel. 06-20 66 69 29.

Solliciteren kan op de website van het martini ziekenhuis, www.werkenbijmartiniziekenhuis.nl tot en met 5/9/2019

Samen voor de beste zorg! 
Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg in acht expertisecentra. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we continu aan vernieuwing. Daarbij investeren we volop in de opleiding en ontwikkeling van onze mensen.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl of solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.