Technical Security Officer

Jouw rol in het team
In je functie als Technical Security Officer (TSO) ben je de onderdeel van de afdeling ICT. Je werkt aan de ontwikkeling van de ICT organisatie en geeft advies ter verbetering hiervan.

De kern van de functie betreft de deskundigheid om op het snijvlak van ICT-techniek en informatiebeveiliging te opereren. Zowel als ontwerper, adviseur of implementeerder van (generieke) beveiligingsfunctionaliteiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van complexe omgevingen waarbij een hoog niveau van informatiebeveiliging moet worden gehandhaafd.

Beveiligingsfunctionaliteiten kunnen betrekking hebben op logische toegangsbeveiliging, encryptie, logging- en auditing, bescherming van netwerken tegen indringers of malware, incidentafhandeling, live testen van de robuustheid van beveiliging. Je vertaalt beleidskaders voor informatiebeveiliging naar tactische richtlijnen en inrichting keuzes.

Je levert een bijdragen aan de meerjarige Digitale strategie en security roadmap van het Martini ziekenhuis op basis van eigen inzichten, markt ontwikkelingen, bevindingen van security tests en audits. 

Je werkt in het begin samenwerk met de interim TSO die deze functie nu vervult, hij zal je zolang het nodig is coachen in je functie.

Over het team
Je komt te werken in een recent gevormd team met andere security en privacy professionals. Dit gecombineerde team bestaat uit een Functionaris gegevens bescherming een Privacy officer die zich voornamelijk richten op privacy en een Information Security Officer die zich meer op de beleid kant van informatiebeveiliging richt.

Naast dit team werk je nou samen met ICT collega’s van de Technische infrastructuur, Applicatie beheerders en het HIX team.

Omdat we je graag uitdagen verdien je bonuspunten wanneer je ook deze tekst hieronder weet te vertalen.

RGFhcm5hYXN0IHphbCBqZSBvb2sgc2FtZW53ZXJrZW4gbWV0IG1pai4gQWxzIHNlY3VyaXR5Y29hY2ggemFsIGplIG1lZW5lbWVuIGVuIGJlZ2VsZWlkZW4gaW4gZGUgd2VyZWxkIHZhbiBpbmZvcm1hdGllYmV2ZWlsaWdpbmcgaW4gaGV0IE1hcnRpbmkgWmlla2VuaHVpcyBlbiBqZSB3YWFyIG5vZGlnIGhlbHBlbiBtaWpuIHJvbCBpbiB0ZSB2dWxsZW4uIElrIGtvbSBncmFhZyBtZXQgamUgaW4gZ2VzcHJlayBlbiBqZSB2ZXJkaWVudCAoYmlqIG1paikgYm9udXNwdW50ZW4gYWxzIGplIG9vayBkZXplIHRla3N0IHdlZXQgdGUgdmVydGFsZW4uIA==

Wij vragen van jou

 • HBO werk- denkniveau richting ICT
 • Kennis van informatiebeveiliging, Cloud en andere relevante ICT platformen
 • In het bezit van certificeringen zoals bijvoorbeeld CISSP of vergelijkbaar.
 • Je bent analytisch, gedreven, creatief en integer.

Dit krijg je ervoor terug

 • Volop kansen voor opleiding en training om jezelf te ontwikkelen als security professional.
 • Maximaal € 4.964,- op basis van 36 uur (FWG, CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kom je met de auto? We bieden jou een makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis.
 • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland.
 • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Bart Dijkman Dulkes, Technical Security officer A.I., tel. 06-22202014 of bij Rick Quakernaat, Unithoofd Automatisering tel. 06-82763415

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer