Spreekuurassistent Polikliniek Anesthesiologie

Als spreekuurassistent ben jij hét visitekaartje van onze afdeling; vind jij net als de rest van het team klantvriendelijkheid erg belangrijk? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen

Jij bent samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt op de polikliniek Anesthesiologie. Je ontvangt patiënten, beantwoordt de telefoon, verwerkt in- en uitgaande post, beantwoordt e-mails en maakt (telefonische) afspraken. Ook verricht je alle overige voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden.

Daarnaast voer je controles en ecg’s uit bij patiënten en begeleid je ze bij het invullen van vragenlijsten. 
Je bent bij ons een belangrijke schakel tussen de patiënt, anesthesiologen, anesthesiemedewerkers, sedatie specialisten en verpleegkundigen.

Onze werktijden zijn tussen 07.45-16.15 uur.

Over jouw nieuwe team

De polikliniek Anesthesiologie is een poli waar de anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en sedatie specialisten, patiënten screenen ter voorbereiding op een operatie. Ons verantwoordelijkheidsgevoel is groot, we hebben korte lijnen met veel verschillende afdelingen o.a. de OK en gaan samen voor de beste zorg voor onze patiënten.

Het team bestaat uit 20 collega’s. Dat zijn verpleegkundigen, spreekuurassistenten, een stagiair en ons unithoofd. Binnen onze polikliniek werken daarnaast anesthesiologen, een coördinator, anesthesiemedewerkers en sedatiespecialisten.

“Werken op de polikliniek Anesthesiologie doen we samen”

Wat neem je mee

 • Het mbo diploma doktersassistente.
 • Ervaring met secretariële en administratieve werkzaamheden.
 • Een nette en nauwkeurige werkwijze.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Omdat het soms hectisch is, is het belangrijk dat je prioriteiten kunt stellen en flexibel en stressbestendig bent.
 • Je kunt goed samenwerken.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
 • Salaris van maximaal € 3.276,- (op basis van 36 uur, FWG Schaal 35, Cao-Ziekenhuizen). Het salaris wordt in juni 2024 met nog 5% verhoogd.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren (op jaarbasis bij een fulltime dienstverband).
 • Een jaarcontract voor 24 uur per week, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant.
 • Sterk in je Werk: een breed aanbod van activiteiten, workshops en trainingen die bijdragen aan je vitaliteit.
 • Uitstekende bereikbaarheid met het OV, de fiets en de auto. We hebben overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de vacature? Bel met Karin Oosterwold, poli coördinator, tel. (050) 524 6045 of Ineke Pesman, unithoofd polikliniek Anesthesiologie, tel. (050) 524 7011.

Handig om te weten

Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. Reserveer daarom dinsdag 27 februari alvast in jouw agenda voor een eventueel gesprek.

Eerst een dagdeel meelopen?
Je bent van harte welkom. Neem daarvoor ook contact op met Karin of Ineke.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer