SEH verpleegkundige

Jouw rol in het team
Wat er zo mooi is aan het werken op de Spoedeisende hulp van het Martini Ziekenhuis? De complexiteit van ziektebeelden van onze patiënten wordt steeds groter en jouw werk daardoor interessanter. Het ene moment verleen je zorg aan een oudere die is gevallen. Het andere moment sta je met een kamer vol collega’s eerste hulp te verlenen na een verkeersongeval. Jij hebt de regie over de zorg van de patiënt, van triageren, reanimeren tot het bewaken van vitale functies. Natuurlijk werk je daarbij nauw samen met artsen van verschillende disciplines. Jouw bijdrage, inzicht en advies wordt gevraagd én gewaardeerd.

De combinatie van complexiteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid maken het werken op onze spoed uniek in de regio.

Over het team
Onze Spoedeisende hulp is flink verbouwd om betere zorg te bieden en meer patiënten te kunnen opvangen. Daardoor hebben we beter zicht op onze patiënten, grotere kamers en de nieuwste apparatuur. Bijvoorbeeld een ECHO en CT-scan op de afdeling, waardoor patiënten niet onnodig vervoerd hoeven te worden. Ons team bestaat uit startende tot zeer ervaren SEH verpleegkundige. Waarbij iedereen weer iets anders toevoegt, kennis van IC en ambulancezorg of de nieuwste inzichten door een recent gevolgde opleiding. Er is voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen in je vak of een uitstapje te maken.

Wij vragen van jou

  • Diploma SEH of een vergelijkbare specialistische opleiding.
  • Ambitie om jezelf te ontwikkelen.
  • Initiatief nemend.
  • Goed humeur, zeer stressbestendig en humor (fijn voor patiënten, je collega’s en jezelf).

Dit krijg je ervoor terug

  • Werken bij een topwerkgever!
  • Volop kansen voor opleiding en training
  • Maximaal € 4.391,- op basis van 36 uur (FWG 55, CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Een contract voor de duur voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

**Vragen? **Neem dan contact op met het team!
Richtje Peper, Unithoofd SEH tel. (050) 524 6164 of Joan Zijlstra, Unithoofd SEH, tel. (050) 524 5828.

Overige informatie
Wil je reageren klik dan hier

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.