SEH-​arts KNMG

Jouw rol in het team
Je bent SEH-arts KNMG in de volle breedte van het vak. Dat is een groot voordeel van het werken bij een Topklinisch opleidingsziekenhuis, waar je zowel laag- als hoogcomplexe zorg biedt. Jaarlijks worden er ongeveer 30.000 patiënten op de SEH behandeld/geholpen. Een enorme groei ten opzichte van een paar jaar geleden!.

Als SEH-arts heb je naast de directe patiëntenzorg, het begeleiden van arts-assistenten en coassistenten en het superviseren van arts-assistenten vele interessante neventaken. En natuurlijk werk je mee aan het verder stroomlijnen van het SEH-proces op onze net verbouwde state-of-the-art SEH. De afgelopen jaren zijn al flinke stappen gezet in het optimaliseren van de zorg en dat willen we blijven doen. Een goed idee wordt altijd serieus onderzocht en er is ruimte om plannen gedegen uit te proberen. Jij krijgt de mogelijkheid om aan die ambitie mee te gaan werken. Met je daadkracht en enthousiasme neem je het team mee in je ideeën en weet deze om te zetten in resultaten.

Klinkt als een droombaan…toch?!

We kunnen je nog veel meer vertellen over onze ambities en vernieuwde SEH. Maar we laten het je veel liever zien! Daarom nodigen we je uit voor een rondleiding op onze SEH en je meer te vertellen over onze ambities. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, wij regelen een leuk hotel in de binnenstad, die ook de moeite waard is om te bezoeken! Bel (050) 524 6108 of mail x.bodewes@mzh.nl met Xandra Bodewes, SEH-arts en Medisch Coördinator SEH.

Over het team
Met 6 SEH-artsen, vele ANIOS, HAIO’s, semi-artsen en ongeveer 60 verpleegkundigen, helpenden en secretaresses vormen we samen de SEH. Sinds de komst van de SEH-artsen in ons ziekenhuis is de toestroom van patiënten enorm toegenomen; ambulances en huisartsen verwijzen graag naar ons vanwege de goede opvang.

We zijn een hecht team dat hard samenwerkt om alle patiënten van de beste spoedzorg te voorzien. We hebben al zoveel bereikt en onze ambitie om het nóg mooier en beter te maken blijft groot. We zijn koploper op ICT en flowmanagement gebied. Er is ruimte voor o.a. masterclasses, onderzoek, medisch inhoudelijke verdieping, persoonlijke coaching en leiderschapsontwikkeling. Dat vraagt wat van het team en daarom zijn we hard op zoek naar 4 nieuwe collega’s.

Wij vragen van jou

  • Je bent geregistreerd SEH-arts KNMG.
  • Zowel startende als ervaren SEH-artsen zijn welkom om te reageren.
  • Je bent gedreven en hebt verstand van veranderkunde om goede ideeën te kunnen realiseren.

Dit krijg je ervoor terug

  • Je werkt in een topklinisch ziekenhuis waar je alle ruimte krijgt om te innoveren en je verder te ontwikkelen in je vak en als persoon.
  • Kom je met de auto? We zijn goed bereikbaar én je hebt toegang tot de parkeergarage naast het ziekenhuis.
  • Salaris op basis van AMS en vakantiegeld.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

En natuurlijk: Dé kans om te werken op de tofste SEH van Noord Nederland met een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie, waar je als SEH-arts alles kan en mag!

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer