SEH-​arts KNMG

Jouw rol in het team
Als SEH-arts neem je de verantwoordelijkheid voor het verlenen van acute, state-of-the-art, medische zorg. Daarnaast zorg je dat de patiëntenstroom soepel wordt gecoördineerd. Door de dynamiek op de afdeling heb je gegarandeerd een gevarieerde baan. Voeg hieraan toe dat je komt te werken in een innovatieve omgeving: onze afdeling wordt momenteel helemaal verbouwd en gemoderniseerd. Zo hebben we nu al een eigen echo-apparaat op de SEH en op de nieuwe afdeling, na de verbouwing, straks een CT-scan tot onze beschikking. Hierdoor hoeven patiënten niet meer onnodig vervoerd te worden. Daarnaast ga je een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van de acute zorg van het Martini Ziekenhuis. Er ligt een ambitieus meerjarenbeleidsplan. Een mooie uitdaging waar we een nieuwe, bevlogen SEH-arts bij kunnen gebruiken. En niet alleen onze afdeling is in ontwikkeling, jij krijgt bij ons ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wil je managementtaken of wil je je juist vakinhoudelijk verder ontwikkelen? Ga het gesprek met ons aan over hoe we jouw carrière vorm kunnen geven.

Het Martini Ziekenhuis is een STZ-opleidingsziekenhuis. Je begeleidt daarom ook SEH-verpleegkundigen, arts-assistenten en coassistenten en superviseert A(N)IOS van de poortspecialismen. Daarbij stimuleer je evidence-based spoedeisende geneeskunde en kun je wetenschappelijk onderzoek begeleiden en/of uitvoeren.

Over het team
Onze vakgroep bestaat inmiddels al uit 6 gedreven SEH-artsen. Samen met 75 verpleegkundigen, afdelingsassistenten en helpenden vormen we het SEH-team. We zijn een krachtig team, dat de afgelopen jaren al veel heeft gerealiseerd om het onze – vaak heel zieke - patiënten zo comfortabel mogelijk te maken. Dit kan alleen omdat we als één team samenwerken. We vragen elkaar om advies en zien en waarderen de kennis die iedereen aan het team toevoegt. Daarbij werken we toe naar een 24/7 aanwezigheid van een SEH-arts. Het vertrouwen in de kwaliteit van onze zorg is bij onze partners, zoals de ambulancedienst, dan ook groot. De toestroom van hoogcomplexe traumapatiënten blijft hierdoor groeien. Hier zijn we trots op!

Wij vragen van jou

  • Een afgestudeerd SEH-arts KNMG.
  • Een BIG-registratie.

Als persoon ben je enthousiast, durf je beslissingen te nemen en beschik je over goede communicatieve en coachende vaardigheden. Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en - vanzelfsprekend voor werken op een SEH - je bent stressbestendig. Ook moet je het leuk vinden om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze nieuwe SEH. Affiniteit met het opzetten, begeleiden en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek is een pré.

Dit krijg je ervoor terug
Op basis van jouw wensen worden er afspraken gemaakt over de omvang van je dienstverband. Maar we hebben ook oog voor jouw thuissituatie. Zo kan het Martini Ziekenhuis helpen met het vinden van een baan voor je partner via het samenwerkingsverband Noorderlink. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.