Secretaresse Martini Niercentrum

Jouw rol in het team
Als secretaresse binnen het Martini Niercentrum, met locaties in Groningen en Drachten, heb je een afwisselende en dynamische baan waar geen dag hetzelfde is. Ondanks alle drukte en hectiek binnen het Niercentrum, houd jij altijd je hoofd koel en is aan einde van de werkdag al het werk weggewerkt.

Aan de balie van de polikliniek ontvang je de patiënten die zich melden voor het multidisciplinair spreekuur en registreert ze in het informatie- en registratiesysteem (Hix). Omdat de patiënt die dag meerdere afspraken heeft bij verschillende artsen, consulenten of verpleegkundig specialisten is het belangrijk dat jij altijd de regie hebt. Jij weet exact waar en bij wie de patiënt op welk moment is. De vervolgafspraken voor de patiënt regel je ook, daarom draait jij je handen niet om voor complexe planningen.

Aan de balie van de hemodialyse ben je aanspreekpunt voor vragen van patiënten, collega’s, in- en externe afdelingen, gastvrouwen en taxichauffeurs. Je vraagt opdrachten aan voor patiënten in het informatie- en registratiesysteem en verricht alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden. Ook verzorg je een lange termijn planning voor veelvoorkomende werkzaamheden bij de dialyse patiënten, zoals lab aanvragen, onderzoeken, poli afspraken, multidisciplinaire overleggen, factureren van dialyses, het regelen van vervoer tot het voorbereiden van transplantaties. Daarnaast beantwoordt je de telefoon en e-mails en verwerkt de in- en uitgaande post.

Jouw werk vraag om de juiste prioriteiten stellen en makkelijk kunnen switchen tussen verschillende taken. Je bent flexibel, stressbestendig en durft je grenzen aan te geven. Ook ben je in staat samen te werken en een bijdrage te leveren aan het gezamenlijke resultaat van het team en de doelstelling van het Niercentrum.

Bijzonder aan dit werk is de band die je opbouwt met patiënten, de spil die je bent op het Niercentrum voor alle disciplines, het werken met zowel patiënten die een behandeling ondergaan, opgenomen liggen of alleen nog maar op de poli komen.

Over het team
We zijn een team van ongeveer 70 collega’s vanuit alle vakgebieden, zoals technicus, verpleegkundigen, helpenden, spreekuur assistentes, nefrologen en verpleegkundig specialisten. Als secretaresse werk je met alle collega’s direct samen.

Bij het Martini Niercentrum werken we aan een betrouwbare uitstraling naar de patiënten en personeel toe. Als team dragen we deze visie uit in ons dagelijks werk. We zijn nauw betrokken bij patiënten en hun directe naasten. Wij zijn een ambitieus team met regie op  ons team en persoonlijke ontwikkeling. Elkaar aanspreken om te blijven leren is daarbij van groot belang, dat doen we vanuit een open en vriendelijke houding. Mét elkaar gaan we voor het continu verbeteren van kwaliteit om de beste zorg te kunnen bieden. We zijn een team van ongeveer 70 collega’s en vanuit alle vakgebieden, zoals technicus, verpleegkundigen, helpenden, spreekuur assistentes, nefrologen en verpleegkundig specialisten. Met alle collega’s werk je direct samen als secretaresse.

Martini Niercentrum

Het Martini Niercentrum is onderdeel van het Martini Ziekenhuis, een topklinisch ziekenhuis, en heeft al meer dan 25 jaar ervaring met patiënten met nierfunctie vervangende therapie. Het Niercentrum richt zich echter niet alleen op nierfunctie vervangende therapie maar wil vooral voorkomen dat patiënten in dialyse komen, of zo laat mogelijk starten met een nierfunctie vervangende therapie. Dit om de kwaliteit van leven die de patiënt voor ogen heeft zo lang mogelijk in stand te houden. Patiënten met beginnende chronische nierschade en hypertensie worden preventief behandeld, en krijgen daarnaast begeleiding bij de verandering van leefstijl. Het Niercentrum heeft hiervoor 3 locaties, dichtbij de patiënt.

Neem alvast een kijkje op Instagram bij het Martini Niercentrum!

Wij vragen van jou

 • Je bent in het bezit van het diploma MBO-niveau secretariële richting met medische terminologie
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met het informatie- en registratiesysteem HIX is een pré
 • Je kunt prioriteiten stellen en snel schakelen tussen de verschillende taken
 • Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid
 • Je bent representatief, werkt nauwkeurig en bent accuraat. Kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en stressbestendig
 • Je hebt een collegiale, klantvriendelijke en dienstverlenende houding
 • Je werkt zowel in Groningen als in Drachten

Wij zoeken een creatieve, enthousiaste collega die gaat voor samenwerking. Jij bent gemotiveerd en leergierig en gaat voor kwaliteit. Daar werken wij hard aan met elkaar. Het is hard werken en er kunnen zich acute situaties voordoen, jij houdt dan je hoofd koel en handelt.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 2.972,- (op basis van 36 uur, FWG 35, Cao Ziekenhuizen
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Kom je met de auto, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Vragen?
We komen graag met je in contact. Bel met Landa Arkema, Hoofd Martini Niercentrum, tel nr. (050) 524 7851 voor meer informatie.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer