Reumatoloog, Chef de Clinique (0,6 fte)

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Wij onderscheiden ons met een breed aanbod medisch-specialistische zorg en een aantal medische speerpunten, waaronder houdings- en bewegingsapparaat.

De vakgroep
Met het oog op de uitbreiding zoekt de vakgroep Reumatologie en Klinische Immunologie een chef Geneeskunde en bestaat uit drie reumatologen (een reumatoloog is geregistreerd als internist-klinisch immunoloog), een verpleegkundig specialist en een reumaconsulent. Wij oefenen reumatologie in volle breedte uit met nadruk op inflammatoire artritis, interstitiële longziekten, systemische auto-immuunziekten en echografie. Wij participeren actief in het ochtendrappoort, onderwijs en opleiding. Zowel voor semiartsen als voor arts-assistenten in opleiding tot medisch specialist zijn er stagemogelijkheden.

De functie
Onze nieuwe collega is enthousiast, vakinhoudelijk kritisch, innovatief, heeft goede communicatieve vaardigheden en is een teamspeler. Beheersing van echografie en capillaire microscopie is een pré. Ook reumatologen die hun opleiding bijna hebben voltooid zijn van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Inlichtingen
Meer informatie vindt je op www.martiniziekenhuis.nl. Je kunt ook contact opnemen met dhr. Bijl, internist-klinisch immunoloog/reumatoloog, tel. 050-5246960, e-mail: M.Bijl@mzh.nl, dhr. Posthumus, reumatoloog, tel. 050-5246960, e-mail: M.D.Posthumus@mzh.nl of mw. Moerman, reumatoloog, tel. 050-5246960, e-mail: R.Moerman@mzh.nl .

Belangstelling?
Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl.

Graag ontvangen wij je brief uiterlijk 5 maart a.s.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

 Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.