Researchverpleegkundige Cardiologie

Jouw rol in het team
Als research verpleegkundige begeleid je patiënten tijdens de diverse cardiologische studies. Vanaf de initiatie tot aan het sluiten van de studie. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor zowel de uitvoering van de studie als voor het welzijn van de patiënt. Je verricht een scala aan onderzoeken, zoals ECG, labafname en vitale functies. Daarnaast verwerk je alle gegevens digitaal in de diverse Engelstalige studiesites.

In deze functie zitten nog veel mooie uitdagingen om de afdeling Research verder te ontwikkelen.

Over het team

Het specialisme en onze afdeling Cardiologie zijn volop in beweging. Er is een duidelijke visie waar we met z’n allen naar toe werken. Eén van de gekozen strategieën is het vormgeven van een topklinische cardiologische zorg en een expertise ritmecentrum. Op de polikliniek Cardiologie, polikliniek Atriumfibrilleren- en hartfalen en de functieafdeling werken gepassioneerde collega’s die, in samenwerking met de maatschap Cardiologie, gaan voor de beste zorg. De sfeer is informeel in een prettige omgeving met aandacht voor elkaar en plezier in het werk. Er bestaat een intensieve samenwerking met de CCU, cardiokliniek en radiologie wat bijdraagt aan goede patiëntenzorg. Klik hier voor meer informatie over onze afdeling.

Wij vragen van jou

 • Een afgeronde verpleegkundige opleiding (mbo of hbo), bij voorkeur aangevuld met de opleiding tot researchverpleegkundige cardiologie.
 • Een BIG registratie en een CCU, IC of SEH aantekening.
 • Aantoonbare werkervaring binnen klinische cardiologie en belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek.
 • Sterke schriftelijke vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels.

Je kunt goed zelfstandig werken, legt makkelijk contact, werkt integer en bent betrouwbaar. Creatief denken en handelen, proactiviteit en klantvriendelijkheid zijn eigenschappen die in deze functie goed van pas komen.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
 • Salaris van maximaal € 4.611,- (op basis van 36 uur, FWG 55, Cao-Ziekenhuizen). Het salaris wordt in december 2023 met 5% verhoogd en in juni 2024 volgt nog een Cao loonsverhoging.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren (op jaarbasis bij een fulltime dienstverband).
 • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant.
 • Sterk in je Werk: een breed aanbod van activiteiten, workshops en trainingen die bijdragen aan je vitaliteit.
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de vacature? Bel met Ingrid Schuur, researchverpleegkundige, tel. (050) 524 6341 (maandag t/m donderdag aanwezig).

Overige informatie
Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. Reserveer daarom 11 oktober alvast in jouw agenda voor een eventueel gesprek.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer