Regieverpleegkundige Cardiologie

Jouw rol in het team
Als regieverpleegkundige vervul je een coördinerende rol op het gebied van kwaliteit van zorg. Op de afdeling Cardiologie werken wij met het model van teamverpleging met patiënttoewijzing. Binnen en tussen deze teams bewaak en bevorder jij de kwaliteit en de professionele ontwikkeling van het team, maar ook van de verpleegkundige zorg. Jij hebt voortdurend oog voor verbetering en innovatie. Dagcoördinatie is onderdeel van deze functie. Samenwerken staat voorop binnen ons team, de samenwerking  is overstijgend met andere afdelingen. Jij vervult hierin een belangrijke rol als aandachtsvelder in werkgroepen op de afdeling en ziekenhuis breed.

In je werk als verpleegkundige op de afdeling heb je zorg voor patiënten met een complexe zorgvraag met een diversiteit aan ziektebeelden. Voor jou niet meer dan vanzelfsprekend dat alle patiënten de beste zorg krijgen. Dit doe je met hart en ziel vanuit je nieuwsgierigheid, betrokkenheid en klinische kennis. Om de zorg te blijven verbeteren vind jij het belangrijk om je kennis, inzichten en ervaring in te zetten voor de ontwikkeling van de afdeling én de zorg.

Over het team
Op onze verpleegafdeling werken we voor  patiënten met een cardiale aandoening, waarbij behandelen, bewaken d.m.v. telemetrie en begeleiden de hoofdzaak is. Voor ons staat excellente zorg met een persoonlijke benadering voorop. Vanuit de patiënten horen we regelmatig terug dat de aandacht oprecht is en zowel de patiënt als de aandoening centraal staat. Het team bestaat uit mbo- en hbo verpleegkundigen, helpenden, secretaresses en voedingsassistenten. Er zijn regelmatig stagiaires op de afdeling van zowel de mbo-v als de hbo-v. En we hebben een nauwe samenwerking met de teams van Neurologie en Longziekten.

Wij vragen van jou

  • Een HBO-V diploma en een geldige BIG-registratie.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen het ziekenhuis is een pré.
  • Inschrijving in het Kwaliteitsregister.

Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die zich verantwoordelijk voelt om een bijdrage te leveren aan optimale zorg. Hierbij is het van belang dat je zelfstandig kunt werken maar ook de samenwerking zoekt binnen en buiten je afdeling. Aangezien je een coördinerende rol hebt/ontwikkelt is het van belang dat je leiderschap laat zien op een coachende manier. Voor deze rol is het belangrijk dat je in staat bent om goed klinisch en kritisch te redeneren, klinische expertise (praktijkkennis/EBP) te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je bent vakbekwaam, analytisch sterk, denkt en werkt procesgericht en resultaatgericht. We verwachten van je dat je op termijn een telemetrie cursus gaat volgen.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
    Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Er worden 4 modules aangeboden die op maat gemaakt zijn voor deze regiefunctie.
  • Salaris van maximaal € 3.774,- en 8,33 % vakantiegeld en eindejaarsuitkering op basis van de cao Ziekenhuizen (FWG 50).
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, voor 28-32 uur per week.
  • Kom je met de auto? Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Marco Scheffer, unithoofd Cardiologie, tel. (050) 524 5504.

Overige informatie
Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.
Reageren kan tot en met zondag 28 november 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 8 december 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.