Radioloog

Jouw rol in het team
Wij zoeken een enthousiaste radioloog om onze vakgroep te versterken op één van de aandachtsgebieden abdomen, musculoskeletaal, thorax, en neuro, of een combinatie hiervan. Een cross-over met nucleaire geneeskunde behoort ook tot de mogelijkheden.

Over het team
De vakgroep Radiologie & Nucleaire Geneeskunde maakt met 15 enthousiaste radiologen en 3 nucleair geneeskundigen onderdeel uit van het MSB Martini en is een volledig geïntegreerd ambitieus en harmonisch team, waarvan elk lid tenminste twee subspecialisaties heeft.

De afdeling beschikt over state-of-the-art technologie, waaronder 3 CT, een mamma-CT, 3 MRI (een 1.5 en twee 3 Tesla) scanners en een PET-CT scanner.
In ons ziekenhuis wordt onder andere een belangrijk deel van de diagnostiek en behandeling van interstitiële longziekten voor de provincies Groningen en Drenthe verzorgd. Het expertisecentrum colorectaal carcinoom en het borstcentrum behoren tot de topklinische functies in ons ziekenhuis.

Wij vragen van jou
Je bent efficiënt, collegiaal, communicatief sterk, proactief en nieuwsgierig naar ontwikkelingen die de zorgkwaliteit kunnen verbeteren.

Dit krijg je ervoor terug
Een positie als chef de Clinique Radiologie (0.8-1.0 fte) in loondienst bij het MSB Martini, waarbij toetreding als maat tot de maatschap op termijn tot de mogelijkheden behoort.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kunt je contact opnemen met dr. C.A. Meijer, maatschapsvoorzitter; a.meijer5@mzh.nl, J. Dening, medisch coördinator; j.dening@mzh.nl. Telefonisch bereikbaar via (050) 524 5345.

Belangstelling?
Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. E.J.R. van Turnhout, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Graag ontvangen wij je brief uiterlijk 25 juni 2023.

Samen voor de beste zorg!
Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Op teammartini.nl zie je hoe we daarover in gesprek zijn. Wil jij ons team komen versterken?

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.