Radiodiagnostisch laborant MRI

Jouw rol in het team
Als MRI laborant ben je in het Martini naast beeldmaker ook beelddenker. De intensieve samenwerking tussen laboranten en radiologen maakt het werk als laborant uniek in de regio. Met 3 MRI scans (2 keer 3 Tesla en 1 keer 1,5 Tesla) doen we jaarlijks 15.000 onderzoeken. Ons werk wordt steeds uitdagender, door de toenemende complexiteit van de patiëntendoelgroep wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de MRI. Je werkt zelfstandig en autonoom, je interpreteert afwijkende beelden en besluit, na overleg met collega of radioloog, welke sequentie je wilt maken. Dat overleg kan direct, doordat een collega of radioloog altijd bereikbaar is voor overleg. De deur staat hier altijd open.

Het werk van een MRI laborant vraagt naast de technische kennis van het werk ook invoelend vermogen. Patiënten kunnen onzeker, ernstig ziek of claustrofobisch zijn. Jij weet hen zo te begeleiden dat ze zo comfortabel mogelijk de scan kunnen ondergaan. Het patiëntcontact kan indrukwekkend zijn en daarover praten is van groot belang. Als team doen we dat iedere dag als dat nodig is, we zijn betrokken bij elkaar en weten ook dat humor soms het beste werkt.

Je bent een laborant met ambitie. Naast je beeldvormende werk draag je bij aan het continu verbeteren van kwaliteit. Je kunt deelnemen aan EBP onderzoek, we bieden trainingen en begeleiding aan om je te faciliteren bij het onderzoek.  Daarnaast is het mogelijk je te ontwikkelen tot aandachtslaborant en kun je key-user worden voor beheer en optimalisatie van protocollen. Alles in samenwerking en overleg met je team en de radiologen. En zo is er nog veel meer te doen naast je werk. Wij zijn op zoek naar iemand die naast het maken van de beste beelden ook op zoek is naar het leveren van een bijdrage in kwaliteit en het team.

Wil je hier meer van weten voordat je solliciteert? Kom dan eerst een bakkie doen of loop een dagje mee! We gaan graag met je in gesprek.

Over het team
Binnen Radiologie wordt via moderne radiologische technieken diagnostiek uitgevoerd en therapeutische ingrepen gedaan. Wij werken in een enthousiast team van twaalf radiologen en ruim honderd andere collega’s. Onze afdeling is verdeeld in verschillende teams namelijk; Conventionele Radiologie, Echografie, Nucleaire Geneeskunde, CT en MRI, HC en Interventie en het Bedrijfsbureau.

Wij zijn een zeer innovatieve, ondernemende afdeling met ambitie en hebben de wil om te excelleren in ons vakgebied. Dit kenmerkt zich door uitgebreide mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling. Kansen om jezelf (verder) te ontwikkelen zijn volop aanwezig. We denken actief mee en staan open voor veranderingen in de organisatie. Ook hebben wij veel aandacht voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Wij vragen van jou

  • Een diploma MBRT of in-service opleiding
  • Een afgeronde post-HBO MRI opleiding
  • Kennis van en ervaring met MRI

Klanttevredenheid en kwaliteit zijn voor jou  hoge prioriteit. Je bent communicatief zeer vaardig, gericht op samenwerking en goed in staat zelfstandig te werken. Ook heb je een kwaliteitsbewuste en gemotiveerde werkhouding. Je werkt snel en nauwkeurig en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Wij kunnen naast hard werken, het waarderen dat jij als nieuwe collega  enthousiast, flexibel en gedreven bent om patiënten de beste zorg te bieden. Je bent daarnaast bereid verschillende diensten te verrichten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland.
  • Salaris van maximaal € 3.922,- (36 uur, FWG 50, Cao Ziekenhuizen) en 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.
  • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling.
  • MRI laboranten met ervaring bieden wij de optie voor een onbepaalde tijd contract bij indiensttreding. Nog geen ervaring? Dan bieden we een jaarcontract met intentie tot vast contract bij goed functioneren na een jaar.
  • Een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.
  • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Wendy Rensema, aandachtslaborant MRI tel. (050) 524 7543 of Anita Bakker, manager Radiologie, tel. (050) 524 7572

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer