Radiodiagnostisch Laborant met Echografie ervaring

Jouw rol in het team
Als radiodiagnostisch laborant draag je bij aan de diagnostiek, behandeling en zorg voor de patiënten van het ziekenhuis. Jij zorgt ervoor dat beeldvormende onderzoeken zo optimaal mogelijk worden uitgevoerd. Je komt in het hele ziekenhuis, werkt met een patiëntengroep van laag- tot hoog complex en brengt jouw specifieke kennis en kunde in. Een scan of foto moet gewoon goed zijn, dat is jouw expertise en jij staat voor kwaliteit. Dit is de basis van je werk. Maar jij bent op zoek naar meer en wil je ideeën, creativiteit en kennis graag inzetten om mee te werken aan kwaliteitsverbetering en innovaties binnen de afdeling. Door je ervaring bij een ander ziekenhuis breng jij inzichten mee die daaraan bijdragen. Het liefst werk jij met collega’s aan deze team- en afdelingsambities.

Het Martini is een topklinisch ziekenhuis en daardoor is er voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen in je vak én als persoon.
Er is bij ons veel ruimte voor initiatief en we gaan samen voor de beste kwaliteit van zorg.

Over het team
Binnen Radiologie wordt via moderne radiologische technieken diagnostiek verricht en worden therapeutische ingrepen gedaan. Wij werken in een enthousiast team van zeventien radiologen en ruim honderd andere collega's. Het is een grote afdeling, waar we elkaar goed kennen en de lijntjes kort zijn.

De echografie is een hoog specialistisch team, waar zelfstandigheid en kwaliteit voorop staan. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor gezelligheid en wordt collegialiteit belangrijk gevonden. Jij, als nieuwe collega, komt naast de Echo ook op de conventionele Radiologie te werken, al blijft echografie je specialiteit.

Wij zijn actief op Instagram, kijk voor een sfeerimpressie op @radiologie_nucleaire_martinizh

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde post-HBO Echografie opleiding.
  • Een diploma MBRT of in-service opleiding.
  • Ruime kennis van- en ervaring met echografie.

Klanttevredenheid en de mate van de dienstverlening hebben voor jou hoge prioriteit. Je bent communicatief zeer vaardig en bent gericht op samenwerking. Als echografist in het Martini heb je een hoge mate van zelfstandigheid, daarom staat kwaliteit voorop! Je werkt snel en nauwkeurig en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Wij kunnen het waarderen dat jij als nieuwe collega enthousiast, flexibel en gedreven bent om patiënten de beste zorg te bieden. Je bent daarnaast bereid verschillende diensten te verrichten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.774,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (FWG 50), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 36 uur per week.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Binnen de echografie heb je recht op toeslag.

Vragen
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Anniek Visser, Manager Radiologie, 050 524 5341 of Geertrudy Kruiter-Sterenborg, aandacht laborant Echo, 050 524 7614

Reageren kan tot en met 30 mei 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.