Radiodiagnostisch Laborant MBB Borstcentrum

Jouw rol in het team
Als radiodiagnostisch laborant draag je bij aan de diagnostiek, behandeling en zorg voor de patiënten van het ziekenhuis. Jij specialiseert je in de beeldvormende onderzoeken bij het Borstcentrum. Het Borstcentrum is uniek en één van de expertisegebieden van het Martini Ziekenhuis. Hier worden alle onderzoeken en zorg rondom de patiënt met (verdenking van) georganiseerd. Als laborant verzorg jij de mammografie, neemt puncties af. Je werkt nauw samen met de radiologen en draagt vanuit jouw expertise bij aan de diagnostiek. Wat deze rol zo mooi maakt is dat je echt wat kunt betekenen voor een kwetsbare patiënt.

Naast je werk op het Borstcentrum werk je bij de conventionele radiologie. Daar draag je bij aan de diagnostiek, behandeling en zorg voor de patiënten van het ziekenhuis. Jij zorgt ervoor dat beeldvormende onderzoeken zo optimaal mogelijk worden uitgevoerd. Je komt in het hele ziekenhuis, werkt met een patiëntengroep van laag- tot hoog complex en brengt jouw specifieke kennis en kunde in. Een scan of foto moet gewoon goed zijn, dat is jouw expertise en jij staat voor kwaliteit. Dit is de basis van je werk.

Heb je nog geen ervaring met borstzorg maar wilt je hier graag in specialiseren, dan ook nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We leren het je graag. Ben je daarnaast zo ambitieus dat je je ook verder wilt specialiseren, dan is daar ook ruimte voor naast je werk op het borstcentrum. Laten we het gesprek met elkaar aangaan. 

Over het team
Radiologie is, met meer dan 100 professionals, onderdeel van het Cluster Medisch Ondersteunende afdelingen en wordt aangestuurd door een management team van 4 managers. Jaarlijks worden ruim 200.000 diagnostische onderzoeken uitgevoerd. Daarmee zijn wij een van de grootste ondersteunende diensten in het Martini.

Ondanks de grootte van de afdeling zijn wij een hecht team die bestaat uit enthousiaste medewerkers. Wij zijn een zeer innovatieve, ondernemende afdeling met ambitie en hebben de wil om te excelleren in ons vakgebied.  Het is een gezonde mix van jong en oud waar gemotiveerde medewerkers samenwerken, mee denken en open staan voor veranderingen in de organisatie.

Wij zijn actief op Instagram, kijk voor een sfeerimpressie op @radiologie_nucleaire_martinizh

Teamquote 
Samen kom je veel verder dan alleen!

Wij vragen van jou

  • Een diploma MBRT of in-service opleiding.
  • Kennis van mammografie is een pré.

Patiënttevredenheid en de mate van de dienstverlening hebben voor jou hoge prioriteit. Je bent communicatief zeer vaardig en bent gericht op samenwerking. Als MBB-er heb je bij ons een hoge mate van zelfstandigheid, kwaliteit staat natuurlijk voorop! Je werkt snel en nauwkeurig en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Wij kunnen het waarderen dat jij als nieuwe collega enthousiast, flexibel en gedreven bent om patiënten de beste zorg te bieden. Daarnaast draai je mee met alle diensten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
  • Salaris van maximaal € 3.468,- (36 uur, FWG 45, Cao Ziekenhuizen) en 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering
  • Kom je met de auto? Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis
  • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling
  • Laboranten met mamagrafie ervaring bieden wij de optie voor een onbepaalde tijd contract bij indiensttreding. Nog geen ervaring? Dan bieden we een jaarcontract met intentie tot vast contract bij goed functioneren na een jaar
  • Een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant

Vragen? 
We komen graag met je in contact.
Johan de Vries, Manager Radiologie, tel. (050) 524 6730 of Geertrudy Kruiter-Sterenborg, aandachtslaborant, tel. (050) 524 7614

Wil je een dagje meelopen om zeker te weten dat je ons team wilt komen versterken?
Dat kan! Bel ons, dan maken we een afspraak. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteren