Radiodiagnostisch Laborant

Ben jij radiodiagnostisch laborant en op zoek naar een plek waar het aanbod aan onderzoeken heel divers is? Word onze nieuwe collega!

Wat ga je doen

Bij ons wordt je als radiodiagnostisch laborant lekker uitgedaagd en verwachten we direct veel zelfstandigheid van je. Daardoor kun jij je in hoog tempo ontwikkelen in jouw vak.

Waarom wij werken op de afdeling radiologie bij het Martini Ziekenhuis zo leuk vinden?

Per jaar voeren we 200.000 onderzoeken uit. Ons aanbod aan onderzoeken is heel divers, daardoor ontvang je ook veel verschillende patiëntcategorieën. We zijn niet alleen op onze eigen afdeling te vinden, ook op de SEH én de OK. Overal werken we met geavanceerde apparatuur. We werken onder andere met de 3D C-boog. Al deze aspecten samen maakt ons werk uitdagend en interessant.

Twee á drie keer per maand ben je ook regie. Je hebt dan een coördinerende rol op de afdeling en beheert bijvoorbeeld de telefoon voor vragen van afdelingen en spoedonderzoeken en regelt de afstemming van de pauzes.

Op dit moment hebben we plek voor meerdere nieuwe collega’s. Je krijgt een flexibel contact voor minimaal 14 vaste uren per week, aangevuld met meerdere flexibele uren. In de praktijk betekent dit dat je 3 a 4 dagen per week werkt. We hebben de intentie om je na een jaar een vaste baan met vaste uren te bieden.

Deze plek is een leuke opstap om je op termijn verder te ontwikkelen in een andere modaliteit.

Rond jij je opleiding binnenkort af? Ook dan zijn we nieuwsgierig naar je sollicitatie!

Over jouw nieuwe team

We zijn een hecht en gezellig team. De lijnen met alle collega’s zijn kort en de relatie met de radiologen is goed. We ondernemen regelmatig iets met elkaar en borrelen iedere laatste vrijdag van de maand met een deel van de collega’s. Als je dat leuk vindt ben je van harte welkom om aan te sluiten.

We zijn met ongeveer zeventig laboranten, twintig medewerkers bedrijfsbureau, vier unithoofden, zeven aandachtslaboranten, één coördinator en 20 radiologen en nucleair geneeskundigen waar we prettig en laagdrempelig mee samenwerken. De afdeling is verdeeld in de teams Conventionele Radiologie, Echografie, Nucleaire Geneeskunde, CT en MRI, HC en Interventie en het Bedrijfsbureau.

We zijn ook te vinden op Instagram. Kom daar alvast kennismaken!

Wat neem je mee

 • Een MBRT diploma of een afgeronde in-service opleiding.
 • Flexibiliteit vanwege bijvoorbeeld het werken in diensten en het fluctuerende patiënten aanbod. Soms is het hollen en soms stilstaan.
 • Goede communicatieve eigenschappen vanwege het contact met patiënten en de verschillende afdelingen. Dat betekent verschillende mensen en emoties.
 • Je neemt graag initiatief en bent proactief. Je ziet zelf het werk liggen op de momenten dat het wat rustiger is.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
 • Salaris van maximaal € 3824,- (op basis van 36 uur, FWG Schaal 45, Cao-Ziekenhuizen). Het salaris wordt in juni 2024 met 5% verhoogd.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren (op jaarbasis bij een fulltime dienstverband).
 • Een jaarcontract waarbij je wekelijks 3 á 4 dagen per week wordt ingepland,  met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant.
 • Sterk in je Werk: een breed aanbod van activiteiten, workshops en trainingen die bijdragen aan je vitaliteit.
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over deze vacature? Bel met Johan de Vries, unithoofd, tel. (050) 524 6730 of Martijn Klein aandachtslaborant conventionele radiologie, tel (050) 524 5922.

Handig om te weten

Tijdens de looptijd van deze procedure gaan we met geschikte kandidaten alvast in gesprek. Wacht daarom niet te lang met solliciteren!

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer