Psycholoog in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (PIOG)

Jouw rol in het team
Je verricht (neuro)psychodiagnostisch onderzoek en voert psychologische behandelingen uit bij een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie met wisselende aandachtsgebieden gedurende de opleiding. Je zult specifiek ervaring opdoen binnen de algemene medische psychologie, geriatrie, neurologie, en kindergeneeskunde. Je neemt deel aan diverse overlegvormen. Wij hebben een nauwe samenwerking met o.a. het Brandwondencentrum, Kindergeneeskunde, Neurologie, Oncologie, (Hart)Revalidatie en Slaapcentrum.

Over het team
Je bent werkzaam op de afdeling Medische Psychologie. Hier werken vijf klinisch (neuro)psychologen, acht gezondheidszorgpsychologen, twee PIOG, twee GIOS, vier psychodiagnostisch medewerkers. Samen met de afdeling psychiatrie beschikken we over we vier secretaresses.

We zijn een ambitieus en enthousiast team dat volop bezig is met nieuwe ontwikkelingen binnen de dynamische ziekenhuissetting. Er bestaat een actief beleid ten aanzien van wetenschappelijk onderzoek en opleiding. Privacy, aandacht, professionaliteit en vriendelijkheid zijn sleutelwoorden voor onze afdeling.

Wij vragen van jou

  • Je hebt ervaring en affiniteit met de somatische gezondheidszorg en bij voorkeur ervaring met  (neuro)psychologische diagnostiek en kortdurende behandelingen.
  • Je bent ambitieus en wilt je graag verder ontwikkelen.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.  
  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.
  • Je bent in bezit van de benodigde kwalificaties om toegelaten te worden als PIOG.

Dit krijg je ervoor terug

  • De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog vindt plaats in samenwerking met Postmaster PSY-Opleidingen te Groningen.
  • De aanstelling is voor bepaalde tijd voor de duur van de opleiding (twee jaar) voor 32 uur per week. De opleiding start in november 2022.
  • De rol wordt beloond in FWG 60 cao Ziekenhuizen € 4.964,- op basis van 36 uur per week en 8,33 % vakantie- en eindejaarstoeslag
  • Als opleidingsziekenhuis bieden we ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen op vakinhoudelijke en persoonlijk vlak. We horen graag je ontwikkelambitie
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant

Vragen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Medische Psychologie, tel. (050) 524 5990 en vragen naar Mw. Rijkhoff klinisch psycholoog-praktijkopleider.

Overige informatie
Gesprekken staan gepland op dinsdagochtend 21 juni 2022

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer