Projectleider ICT

Jouw rol in het team
Als projectleider ICT ben je verantwoordelijk voor het realiseren van diverse projecten binnen het Martini Ziekenhuis. Deze projecten dragen bij aan de continuïteit van de huidige omgeving, zijn zowel software als hardware gerelateerd en betreffen business en innovatieve projecten. Hierdoor draag je bij aan significante verbeteringen in de gezondheidszorg!

De komende jaren hebben we een ambitieuze digitale agenda en willen we een digitaal bedrijf zijn. Hiervoor moeten diverse projecten worden uitgevoerd, zodat deze strategie ook daadwerkelijk geïmplementeerd en zichtbaar wordt. Ondertussen werk je aan de overige projecten, denk aan het implementeren van nieuwe zorgpaden, digitale vaardigheden, nieuwe apps, het opleveren van een nieuw data platform, verhuizen van het data center, het uitvoeren van RPA pilots en diverse veranderingstrajecten aan de zorgkant.

Samen met de betrokkenen stel je een plan van aanpak op, maak je een planning en richt je de projectorganisatie in. Je weet de risico’s goed in te schatten én te beperken. Met jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden stuur je de projecten op die manier dat de doelen binnen de afgesproken kaders (vooral tijd, budget en kwaliteit) worden behaald. Je stuurt zowel interne medewerkers als externe partijen aan. Je bent de verbinder makkelijk draagvlak creëert op alle niveaus.

Over het team
Onze stafdienst ICT bestaat uit ongeveer 75 FTE. We zijn een bevlogen team en werken elke dag gemotiveerd en gedreven aan de beste digitale zorg. Samenwerking en informele omgang met elkaar is daarbij belangrijk en vanzelfsprekend. Binnen ICT werk je samen met nog 3 collega projectleiders en de PMO en daar buiten met de projectleiders van andere afdelingen binnen het ziekenhuis.

Binnen het Martini Ziekenhuis wordt momenteel hard gewerkt aan het digitaliseren van processen en activiteiten, zowel intra- als transmuraal. Hiervoor wordt nieuwe, verbeterde functionaliteit aangeboden en functionaliteit geïntegreerd. De komende jaren zal deze digitaliserings- en automatiseringslag verder worden uitgewerkt middels programma’s als VIPP, e-Health, professionalisering ICT, doorontwikkeling van het EPD en Value Based Healthcare.

Wij vragen van jou

 • Je hebt hbo+/wo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Bedrijfsinformatica.
 • Een bewezen track-record als ICT projectleider
 • Ervaring als projectleider binnen een zorgomgeving is een pré
 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement-methodieken zoals Prince2
 • Je spreekt de taal van de ICT’er en van de business, je bent communicatief vaardig en weet resultaat te boeken door verschillende stakeholders bij elkaar te brengen

Je kunt goed organiseren, je bent oplossingsgericht en communicatief vaardig. Je overziet het grotere geheel en weet verbindingen te leggen daar waar het nodig is.

Dit krijg je er­voor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 4.964,- (op basis van 36 uur, FWG 60, Cao Ziekenhuizen
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een vaste baan
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edwin Hillenga, Manager Informatisering en Projecten, tel. nr (050) 524 7716.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer