Projectapotheker Quality Assurance

Jouw rol in het team
Wij zijn op zoek naar een apotheker. Een belangrijk deel van je taken wordt verricht als Quality Assurance Officer en mogelijk QP. Je hebt daarom affiniteit heeft met zowel geneesmiddelenbereidingen als farmaceutische analyse. Belangrijke speerpunten voor de komende jaren zijn innovatie in brede zin en de ontwikkeling van nieuwe apotheekbereidingen en nieuwe analyses. Een belangrijke innovatie is de start van de productie van steriliseerbare spuiten met hiervoor nieuw aangeschafte apparatuur.

Als apotheker ben je daarnaast betrokken bij de dagdiensten van de apothekers in het Martini Ziekenhuis. De functie biedt veel mogelijkheden om in een topklinische setting de ziekenhuisfarmacie te leren kennen.

  • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het beheer van de productdossiers van onze apotheekbereidingen.
  • Je levert een bijdrage aan het opstellen van rapportages, het schrijven van procedures, het doen van audits en het behalen van audits.
  • Je beoordeelt vanuit een onafhankelijke rol wijzigingen in processen (change control productie, analyse) en afwijkingen (OOS, deviaties, CAPA). Je werkt op deze onderdelen intensief samen met de unitleiding van de unit Geneesmiddelenbereidingen en de unit Laboratorium &Toxicologie.
  • Je hebt een belangrijke rol bij validaties (protocollen goedkeuren, vrijgifte ruimten en apparatuur, schrijven en beoordelen reviews, review logboeken).
  • Je bewaakt en evalueert afgesproken verbetermaatregelen uit audits en proceswijzigingen.
  • Je participeert in het VIM-overleg en maakt deel uit van het kwaliteitsteam.
  • Je verricht samen met anderen mogelijk de rol van QP.

Over het team
De ziekenhuisapotheek  voorziet in de farmaceutische dienstverlening aan het Martini Ziekenhuis en heeft daarnaast een regionale functie.

De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, breed georiënteerd en heeft meerdere certificeringen (ISO, GMP, ZAS, Qmentum). De apotheek bestaat uit poliklinische satelliet apotheken, een goed uitgerust laboratorium en een moderne bereidingsfaciliteit. Hierin worden zowel steriele als niet-steriele voorraadbereidingen, individuele bereidingen en aseptische handelingen worden uitgevoerd.

We leveren landelijk apotheekbereidingen aan andere ziekenhuisapotheken. De unit Geneesmiddelenbereidingen bestaat uit een team van gedreven apothekersassistenten. Bij de unit Laboratorium &Toxicologie werken gemotiveerde analisten. De unitleiding is belegd bij ziekenhuisapothekers en unithoofden.

Wij vragen van jou
Diploma apotheker. Je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring op het terrein van kwaliteitsbewaking. Kwaliteitsbewustzijn is je tweede natuur.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een positief kritische instelling en hebt oog voor zowel kwaliteit als bedrijfsbelangen. Je voert je taken zelfstandig en in teamverband uit. Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en ziet je werk als uitdagend. Je werkt klant- en servicegericht, bent flexibel en je neemt zelf initiatief. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving.

Dit krijg je ervoor terug

  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak.
  • De functie is ingeschaald in FWG 65 (max. € 5.504,- bruto per maand) afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring op basis van 36 uur per week (inclusief 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitering), conform cao-Ziekenhuizen.
  • Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 1 jaar voor 32 tot 36 uur per week met de mogelijkheid van verlenging.

Reageren kan tot en met 19/09/2020.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.