Projectapotheker Laboratorium en Toxicologie

Jouw rol in het team
Als partner binnen Santeon staat de ziekenhuisfarmacie van het Martini Ziekenhuis voor kwaliteit en innovatie in de farmacie. Op een aantal terreinen is sprake van best practices in de ziekenhuisfarmacie. De vakgroep bedrijft de farmacie in volle omvang en is intensief betrokken bij het primaire zorgproces. De ziekenhuisapothekers werken nauw samen met medisch specialisten zowel voor de patiëntenzorg als voor het doen van klinisch toegepast onderzoek.

Wij zijn op zoek naar een apotheker die met name zal worden ingezet bij het laboratorium van de ziekenhuisapotheek en derhalve affiniteit heeft met zowel farmaceutische analyse als TDM (kwaliteitscontrole en productontwikkeling). Als apotheker ben je daarnaast betrokken bij de dagdiensten van de apothekers in het Martini Ziekenhuis. De functie biedt veel mogelijkheden om in een topklinische setting de ziekenhuisfarmacie te leren kennen. Je werkt binnen de unit Laboratorium&Toxicologie in een team met 1 ziekenhuisapotheker en 1 projectapotheker en ca. 10 analisten. Het laboratorium is ambitieus en verricht kwaliteitscontroles en TDM voor zowel het Martini Ziekenhuis als voor de regio.

Over het team
De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, professioneel breed georiënteerd, heeft meerdere certificeringen (ISO 15189, GMP, BAZ, Qmentum) en beschikt over een poliklinische apotheek en satellietapotheken. De apotheek beschikt ook over een zeer goed geoutilleerd laboratorium en over een moderne bereidingsfaciliteit waarin zowel steriele als niet-steriele voorraadbereidingen, individuele bereidingen en aseptische handelingen worden uitgevoerd. Landelijk zijn wij een belangrijke speler voor de collegiale levering van apotheekbereidingen. Er wordt samengewerkt met de RUG inzake onderzoek en productontwikkeling. In de apotheek zijn 180 medewerkers werkzaam waarvan 11 ziekenhuisapothekers en 11 apothekers.

Wij vragen van jou
Het diploma Apotheker. Verder voer jij  je taken zelfstandig en in teamverband uit. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent flexibel, resultaatgericht, hebt oog voor procesoptimalisatie en doelmatigheid en neemt zelf initiatief. Je werkt klant- en servicegericht en beschouwt je werk als uitdagend.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 5.504,- op basis van 36 uur (FWG 65, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd in de periode van 14  tot 25 september 2020.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
drs. Krijn Dekens, ziekenhuis­apotheker, tel. (050) 524 7381 of drs. Tim Visser, ziekenhuisapotheker en manager, tel. (050) 524 72 74. 

Reageren kan tot en met 10/09/2020

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.