Planner Radiologie

Jouw rol in het team
De personeelsplanner heeft een belangrijke sleutelpositie voor de afdeling Radiologie, waar meer dan 120 professionals, ieder met een eigen expertise, ongeveer 200.000 hoog-complexe diagnostische onderzoeken per jaar uitvoeren.

Als personeelsplanner Radiologie is het jouw verantwoordelijkheid om de personeelsplanning zo effectief en efficiënt mogelijk te plannen. Je bent de schakel tussen personele capaciteit, patiëntenplanning en beschikbare apparatuur. Voor een optimale inzet van capaciteit en middelen houd je rekening met meerdere variabelen. Je houdt rekening met het onderhoud van de apparatuur, het inwerken en de diensten van het beschikbare personeel. Het is belangrijk dat je adequaat acteert bij onvoorziene omstandigheden om de personeelsplanning rond te krijgen.  Waarbij je ervoor zorgt dat de laboranten voldoende worden ingezet op de verschillende disciplines, zodat deze bekwaam blijven.

Je zoekt afstemming met de aandachtslaboranten en de coördinator van de afdeling Radiologie voor het actief ophalen van de informatie die je nodig hebt om je planning rond te krijgen. Je analyseert en adviseert over de personeelsplanning richting de unithoofden op je afdeling. Om ervoor te zorgen dat ook in de toekomst een goede personeelsplanning gewaarborgd blijft. Je durft out-of-the-box te denken over complexe problemen en denkt actief mee.

Over het team
Je komt in het team van de secretariële ondersteuning van de afdeling Radiologie, het bedrijfsbureau. Dit team bestaat uit 20 secretaresses, een managementassistent en de coördinator. Als team zijn we verantwoordelijk voor de gehele patiëntenplanning van de afdeling Radiologie, waar we jaarlijks ongeveer 200.000 onderzoeken uitvoeren.

Als personeelsplanner heb je een unieke taak binnen dit team, namelijk het afstemmen van de personeelsplanning op de eerder genoemde patiëntenplanning of capaciteit en deze sluitend te krijgen. Dit is een grote uitdaging voor de komende jaren en belangrijk voor de doorontwikkeling van de afdeling.

Wij vragen van jou

  • Een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, richting supply chain management of vergelijkbaar.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als planner met complexe (zorg)processen.
  • Excel kent voor jou geen geheimen en heb je kennis van Ortec, dan is dat mooi meegenomen.

We zoeken een doorzetter met een visie op een efficiënte en effectieve personeelsplanning. Jij bent een kei in plannen en organiseren, kunt doelen en prioriteiten bepalen en maakt een realistische inschatting wat betreft de inzet van tijd, acties en middelen om effectief  tot resultaat te komen. Ook heb je een scherp analytisch en probleemoplossend vermogen. Je herkent belangrijke informatie, ziet verbanden in gegevens, spoort mogelijke knelpunten op en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen. Vanuit je overtuigingskracht weet jij je boodschap helder over te brengen aan stakeholders en vanuit draagkracht en instemming samen tot de juiste oplossing te komen.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.322 ,- op basis van 36 uur (FWG 45, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van een jaar. Bevalt het van beide kanten goed dan wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Bernd Goeree, Unithoofd Radiologie, 050- 5246411

Reageren kan tot en met 17 april 2021

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.