Opname planner OK

Jouw rol in het team
Als opname planner OK bij het Martini Ziekenhuis heb jij een belangrijke sleutelpositie. Je bent namelijk dé schakel tussen de patiënten, specialisten en de afdelingen die betrokken zijn bij een opname. Jouw rol start met de patiënt die voor een ingreep komt. Je licht voor, informeert over de wachtlijsten en plant de afspraken met de patiënt.  Dan begint het puzzelwerk. Voor een juiste planning weet jij dat je óveral rekening mee moet houden. Zijn er voldoende operatiesets? Is er ruimte bij de beeldvormende techniek en zijn er voldoende bedden beschikbaar? Jij overziet het allemaal én meer. Je hebt namelijk ook een belangrijke signalerende rol. Doordat je bij de verschillende TPO’s aanwezig bent, zie en hoor jij wat de knelpunten zijn die het proces kunnen verstoren. Je adviseert over oplossingen en verbeteringen, op basis van jouw inzicht en ervaring. Dit kan ook tot weerstand leiden, dat is normaal in een complex proces. Jij laat je daar niet door weerhouden, omdat dit bijdraagt aan jouw opdracht. Een juiste, efficiënte en effectieve planning voor iedere opname.

Over het team
Ons team bestaat uit 9 planners en we werken nauw samen met diverse afdelingen om planningen rond te krijgen. We werken vanuit 3 expertisegebieden. Als team zijn we iedere dag met elkaar de leukste maar ook ingewikkelde puzzel met elkaar aan het oplossen. We hebben oog en oor voor elkaar en helpen elkaar waar dat nodig is. We gunnen elkaar ruimte om te ontwikkelen. Vele projecten die bijdragen aan verbetering van de planning geven de ruimte om je te ontwikkelen. Naast onze puzzel vinden we het sociale aspect ook belangrijk, we vieren onze momentjes en zijn er voor elkaar als het even niet meezit en plannen leuke uitjes zo nu en dan.

Wij vragen van jou
Een afgeronde hbo-opleiding, richting supply chain management of zorglogistiek. Minimaal 3 jaar ervaring als planner met complexe (zorg)processen. Excel kent voor jou geen geheimen en heb je kennis van HIX, dan is dat mooi meegenomen.

Jij bent een kei in plannen en organiseren, kunt doelen en prioriteiten te bepalen en maakt een realistische inschatting wat betreft de inzet van tijd, acties en middelen om effectief  tot resultaat te komen. Ook heb je een scherp analytisch en probleemoplossend vermogen. Je herkent belangrijke informatie, ziet verbanden in gegevens spoort mogelijke knelpunten op en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen. Vanuit je overtuigingskracht weet jij je boodschap helder over te brengen aan stakeholders en vanuit draagkracht en instemming samen tot de juiste oplossing te komen.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.322 ,- op basis van 36 uur (FWG 45, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van een jaar. Bevalt het van beide kanten goed dan wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Yvonne Koers, unithoofd, tel. 050 5247925

Overige informatie
Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.
Reageren kan tot en met zondag 16 januari 2022. 

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.