Operatieassistent Operatief Dagcentrum

Als operatieassistent op het Operatief Dagcentrum (ODC) ben jij de snijdende specialist altijd een stap voor. Je hebt oog voor detail en reageert direct en adequaat. Je bent nieuwsgierig, betrokken en op zoek naar een baan waarin je echt waarde kunt toevoegen.

Jouw rol in het team
Je werkt in een dynamische omgeving met een hoge turnover. Je assisteert, instrumenteert en loopt om bij diverse specialismen van laag- tot middencomplex. Je werkt regelmatige dagdiensten zonder bereikbaarheid en/of weekenddiensten. Op het ODC heerst een prettige werksfeer, we hebben wat voor elkaar over en met humor werken wij iedere dag hard aan de beste zorg. Wil je je verder ontwikkelen in een bepaalde richting, dan is dit zeker mogelijk.

Over het team
Het ODC is een betrekkelijk nieuwe afdeling binnen het Martini Ziekenhuis. Op het ODC hebben we drie behandelkamers beschikbaar voor operaties onder sedatie en kleine operatieve verrichtingen onder lokale verdoving. In de loop van 2022 vindt er een verbouwing plaats, waardoor we ook operaties onder algehele anaesthesie gaan uitvoeren.

Het ODC biedt hiermee ruimte aan een diversiteit aan behandelingen van verschillende specialismen. Naast de behandelkamers ondersteunen de medewerkers van het ODC ook ingrepen op verschillende poliklinieken en in sommige gevallen op de OK. Als operatieassistent ODC werk je nauw samen met meerdere disciplines. Ook ben je betrokken bij het opleiden van de studenten van de opleiding Medewerker Operatieve Zorg.

Wij vragen van jou

  • Je bent in het bezit van een erkend diploma Operatieassistent
  • Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een patiënt gerichte houding.

We zoeken een enthousiaste collega die bereid is te investeren in zichzelf. Je bent een doorzetter en werkt graag in een team.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.774,- op basis van 36 uur (FWG 50, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33%.
  • Werken bij een topwerkgever.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Roel Smit , unithoofd, tel. 050 5247845

Overige informatie
Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.
Reageren kan tot en met zondag 12 december 2021. De gesprekken vinden plaats op maandag 20 december 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.