Operatieassistent gediplomeerd

Jouw rol in het team
Waarom je bij het Martini Ziekenhuis als operatieassistent de leukste baan hebt? Je werkt met alle patiëntengroepen, assisteert bij alle specialisaties, van laag- tot hoogcomplexe zorg.

Afhankelijk van het specialisme en de complexiteit van de operatie help je bij twee tot acht operaties per dag. Je ziet zoveel patiënten door de vlotte wissels. Dat is het unieke van het werk in ons ziekenhuis. Er is volop ruimte om je te ontwikkelen,  of je nou gaat werken in een dedicated team of allround inzetbaar blijft in alle OK’s. Geef  aan waar je wensen liggen dan onderzoeken we samen de mogelijkheden. Daarnaast werken wij samen in een prettige sfeer. We hebben wat voor elkaar over, met humor werken wij iedere dag hard aan de beste zorg. Natuurlijk zijn we er ook voor elkaar op heftige momenten, dan is luisteren en elkaar opvangen net zo belangrijk.

Over het team
Een goede sfeer en samenwerken aan de beste zorg is van groot belang voor ons werkplezier. Daar werken we dan ook hard aan met elkaar. We hebben bijvoorbeeld een ruilbord waarin we diensten kunnen ruilen als dat beter uitkomt. We zijn een sportief team dat elkaar uitdaagt in sportieve activiteiten, van samen bowlen tot het meedoen aan de vier-Mijl van Groningen. Zo hebben we plezier en blijven we vitaal ons werk doen. Als topklinisch ziekenhuis zijn we gek op innovaties, dat is ook nodig om de beste zorg te kunnen bieden. We werken onder andere met de Da Vinci robot en het ERAS kwaliteitsprogramma. Wil je daar meer over weten? Kom gerust een dagje meelopen.

Wij vragen van jou

  • Diploma Operatieassistent of je bent bijna klaar met de opleiding.
  • Ambitie om jezelf te ontwikkelen.
  • Goed humeur en humor (fijn voor de patiënten, je collega’s en jezelf).
  • 28 tot 36 uur per week tijd om te werken.
  • Zin om in alle onregelmatige diensten te werken en bereikbaarheidsdiensten te doen.

Twee keer per jaar werven wij via zorg voor het Noorden voor operatieassistenten in opleiding. Ben je op zoek naar een opleidingsplek? Hou de site www.zorgvoorhetnoorden.nl goed in de gaten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 4.391,- op basis van 36 uur (FWG 55 , CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Verhuiskostenregeling als je van ver komt.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer