Oogarts

De vakgroep

De vakgroep oogheelkunde bestaat uit zes oogartsen (4,7 fte) met als aandachtsgebieden, cataractchirurgie, premium lenzen, ooglidchirurgie, glaucoom, strabologie, endonasale traanwegchirugie en medische retina.

De spreekuren worden ondersteund door TOA’s en er zijn twee orthoptisten werkzaam.

Er is een goed geoutilleerde polikliniek en de vakgroep heeft de beschikking over een eigen poliklinische OK/behandelunit en incidenteel een klinische OK voor narcose patiënten. Er wordt gebruik gemaakt van een EPD (Hix).

Wegens vertrek van 1 oogarts komt er 0,78 fte (3,5 dag/week directe patiëntenzorg) ter invulling beschikbaar.

De functie

Wij zijn m.i.v. 1 november 2023 op zoek naar een enthousiaste allround oogarts/collega met goede chirurgische vaardigheden. We verwachten dat de nieuwe collega beschikt over goede sociale en organisatorische kwaliteiten en tevens bereid is deel te nemen aan ziekenhuis- en vakgroep gebonden managementtaken en participatie in onderwijs. Daarnaast ambieer je samen met ons de oogheelkundige zorg verder uit te bouwen en eventueel een deelgebied verder te ontwikkelen.

Ook diegenen die binnenkort hun opleiding en/of subspecialisatie afronden worden verzocht te solliciteren. Opname in de maatschap geschiedt  in vrije vestiging.

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. G.P. Heeg, oogarts, tel. (050) 524 6992 / 6990 (HeegG@mzh.nl ).

Meer informatie vindt u op www.martiniziekenhuis.nl.

 

Solliciteren

Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl

Graag ontvangen wij je brief uiterlijk 7 april a.s.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

 

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.