Neuroloog – Chef de clinique

Jouw rol in het team
Wij zoeken m.i.v. 1 oktober 2020 (of zo spoedig mogelijk daarna) een enthousiaste neuroloog met een brede vakinhoudelijke interesse, die bereid is over de grenzen van het vak samen te werken in ons groeiende ziekenhuis. Een aandachtsgebied en affiniteit met KNF-werkzaamheden worden op prijs gesteld. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Deze functie is uitermate geschikt om kennis te maken met de dagelijkse neurologische praktijk in een groot STZ-ziekenhuis.

Over het team
De vakgroep Neurologie maakt onderdeel uit van het Medisch Specialistisch Bedrijf van het Martini Ziekenhuis. De vakgroep Neurologie & KNF telt nu 10 leden. De vakgroep heeft de deelopleidingsbevoegdheid voor de algemene neurologie, in samenwerking met het UMCG. Er zijn 2 AIOS die samen met 6-7 ANIOS de voorwachten doen. Voor onze acute CVA zorg met trombolyse faciliteiten hebben we een stroke unit van 8 bedden. De afdeling neurologie heeft 28 bedden. Op de afdeling en de SEH zijn ANIOS werkzaam.  Op de polikliniek zijn verpleegkundig consulenten, verpleegkundig specialisten en een physician assistent werkzaam. Gestroomlijnde trajecten voor TIA, CTS, hoofdpijn, slaap, HNP, duizeligheid en dementie zijn aanwezig. Er is een nauwe samenwerking met het UMCG, vooral op het gebied van de neuro-oncologie en Multiple Sclerose.

De neurologen zijn ook actief buiten het ziekenhuis: Met name in het Punt voor Parkinson en door het vervullen van consulentschappen in meerdere omringende verpleeghuizen en in Lentis (GGZ) in Zuidlaren. Het ziekenhuis heeft een zeer goed geoutilleerde afdeling KNF, een afdeling neurochirurgie, neuroradiologie en neuropsychologie.

Wij vragen van jou
Een brede vakinhoudelijke interesse.

Dit krijg je ervoor terug
Een salaris conform de geldende AMS. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar in verband met ziekte.

Solliciteren kan per mail tot en met 30 september, tav mevrouw de Vries-Jansen.
ToetredingVMS@mzh.nl

Vragen?
Meer informatie is te vinden op www.martiniziekenhuis.nl  of door telefonisch contact opnemen met de neurologen Ewout Schut (medisch coördinator), Jan Meilof (voorzitter) of een ander lid van de vakgroep op tel. 050 524 6235.

Reageren kan tot en met 30/09/2020

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.