Neurochirurg, Chef de Clinique (1,6 – 2,0 fte)

De vakgroep
Het Martini ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis, onderdeel van Santeon, en heeft een regionale functie als het gaat om de neurochirurgische zorg in de provincies Friesland/Groningen en Drenthe. De vakgroep neurochirurgie op dit moment bestaande uit 4 neurochirurgen is een regiomaatschap en heeft een duurzame samenwerking met meerdere ziekenhuizen in het Noorden. Naast de complexe zorg, die geconcentreerd is in het Martini ziekenhuis, opereert de vakgroep ook nog in Nij Smellinghe in Drachten en in Treant Zorggroep (Emmen, Stadskanaal). De vakgroep is ingebed in diverse multidisciplinaire overleggen. In het Martini ziekenhuis beschikken wij over een level 3 IC en eigen medium care en verpleegafdeling. De focus van de vakgroep ligt sterk op neurochirurgische innovatie.

De vakgroep zoekt twee enthousiaste collega neurochirurgen, ter uitbreiding van de vakgroep en de ander ter vervanging van een collega die met pensioen gaat.  

De functie
Wat verwachten wij van een nieuwe collega:

  • Goede basisvaardigheden in craniëele en spinale chirurgie
  • Innovatie en doorontwikkeling
  • Interesse in alle facetten van de-spinale wervelkolomchirurgie
  • Communicatief sterk en collegiaal
  • Affiniteit met management en organisatie
  • In staat zelfstandig te werken

Wat bieden bij wij: 

  • Een jaarcontract als chef de clinique met de intentie om daarna volwaardig lid te worden van de vakgroep en het MSB Martini
  • Inschaling volgens cao AMS ziekenhuizen
  • De mogelijkheid om je persoonlijk en in de neurochirurgie breed verder te ontwikkelen

Inlichtingen:
Meer informatie vindt je op www.martiniziekenhuis.nl. Je kunt ook contact opnemen met dhr. Dr. J. Koopmans, neurochirurg, bij voorkeur telefonisch, tel. 050-5247858, of per mail j.koopmans@mzh.nl voor de mogelijkheden eventueel een dag mee te kijken ter kennismaking.

Belangstelling?
Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl.
Graag ontvangen wij je brief uiterlijk dinsdag 22 februari a.s.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.