Medische secretaresse polikliniek cardiologie

Jouw rol in het team
Je verricht de front office functie en treedt op als aanspreekpunt voor vragen, waarbij triage onderdeel is van je werk. Je ontvangt patiënten en bezoekers, beantwoordt de telefoon, verwerkt de in- en uitgaande post, beantwoordt e-mails en maakt (telefonische) afspraken.

Het voorbereiden, ondersteunen en afhandelen van het spreekuur van de cardiologen, het maken van ECG’s en het typen van medische correspondentie zijn ook werkzaamheden die bij je functie horen. Verder verricht je alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden.

Over het team
Het specialisme en onze afdeling cardiologie zijn volop in beweging; er is een duidelijke visie waar we met z’n allen naar toe werken. Eén van de gekozen strategieën is het vormgeven van een topklinische cardiologische zorg en een expertise ritmecentrum. Op de polikliniek cardiologie, polikliniek atriumfibrilleren- en hartfalen en de functieafdeling werken gepassioneerde medewerkers die in nauwe samenwerking met de maatschap cardiologie gaan voor de beste zorg. De sfeer is informeel in een prettige omgeving met aandacht voor elkaar en plezier in het werk. Er bestaat een intensieve samenwerking met de CCU, cardiokliniek en radiologie wat bijdraagt aan goede patiëntenzorg.

Wij vragen van jou

 • Je hebt een MBO diploma en beschikt over medische kennis.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en medische terminologie.
 • Je hebt ervaring met secretariële/administratieve werkzaamheden.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met triage.

Je bent pro actief en in staat om te werken aan een gezamenlijk resultaat. Je werkt zelfstandig en denkt en handelt probleemoplossend. Omdat je te maken hebt met collega’s in diverse disciplines is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en in staat bent om prioriteiten te stellen. Je hebt kennis van Chipsoft, Windows, Excel en Word. Je werkt nauwkeurig en bent accuraat. Je kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en stressbestendig.

Dit krijg je ervoor terug

 • We hebben ruimte voor 1,8 FTE wat betekent dat we mogelijkheden hebben voor verschillende invullingen qua uren. Geef daarom in je sollicitatie aan hoeveel uur je beschikbaar bent. Dan maken we later de puzzel compleet.
 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Maximaal € 2972,- op basis van 36 uur (FWG35, CAO Ziekenhuizen)
 • Een contract voor de duur van 1 jaar
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kom je met de auto? We bieden jou een makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis.
 • Een baan in hét topklinisch ziekenhuis van Noord Nederland.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.

Jasperien van Doormaal, Unithoofd Cardiologie tel. (050) 5247383, bereikbaar van dinsdag tot en met donderdag.

Gedurende de looptijd van de procedure zullen we kandidaten die aansluiten bij de vacature alvast uitnodigen voor een gesprek.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer