Medisch Secretaresse Polikliniek Orthopedie

Jouw rol in het team

Jij bent het visitekaartje van onze polikliniek. Hierdoor ben jij ook het aanspreekpunt voor allerlei vragen. Je ontvangt onze patiënten en bezoekers, je beantwoordt de telefoon, verwerkt de in- en uitgaande post en beantwoordt e-mails. Verder houdt jij je bezig met het voorbereiden, ondersteunen en afhandelen van het spreekuur van orthopeden. Daarnaast voer jij alle voorkomende secretariële en administratieve voor onze polikliniek uit, hierbij kun je denken aan het typen van medische correspondentie.

De aanvullende taken, die verdeeld worden binnen het team kunnen bestaan uit: het bijhouden van ons kwaliteitsportaal (I-Prova) en het verwerken van vimmeldingen (Veilig Incident Melden).

Over het team

De polikliniek Orthopedie valt onder het Cluster Poli snijdend. Het team bestaat uit 10 orthopeden waarvan 1 Fellow Knie, een Chef de Clinique, arts-assistenten, een verpleegkundig specialist, 2 physician assistant in opleiding, een wetenschappelijk onderzoeker, 2 PROMS- medewerkers,12 secretaresses en 7 orthopedieconsulenten. Op de polikliniek Orthopedie krijg je te maken met patiënten met klachten aan het bewegingsapparaat, die operatief of conservatief worden behandeld. Daarnaast komen er patiënten op de polikliniek na een operatie voor controle op diverse momenten in het behandelproces. Het is een dynamische werkomgeving, waarbij ontwikkeling, flexibiliteit en samenwerking voorop staan.

Wij vragen van jou

  • Een diploma medisch secretaresse of Mbo-niveau secretariële richting met medische terminologie.
  • Praktijkkennis en ervaring met secretariële/administratieve werkzaamheden.
  • Eventuele bereidheid om de opleiding tot doktersassistent te volgen.
  • Flexibiliteit en stressbestendigheid.

Verder zijn wij op zoek naar een collega die beschikt over goede typevaardigheid  en die ervaring heeft met het werken met een dictafoon. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en medische terminologie en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt nauwkeurig en accuraat en kunt prioriteiten stellen. Bij jou zien wij een innovatieve houding en je weet je goed staande te houden in een hectische omgeving. 

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 2.798 ,- op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast contract.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Reageren kan tot en met 25 februari 2020.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.