Medisch secretaresse polikliniek cardiologie

Jouw rol in het team
Je werkt op de poli cardiologie zowel op de front- als back office. Je ontvangt patiënten en bezoekers, beantwoordt de telefoon, verwerkt in- en uitgaande post, beantwoordt e-mails en maakt (telefonische) afspraken. Ook ben je vraagbaak voor vragen van zowel patiënten als collega’s.

Het voorbereiden, ondersteunen en afhandelen van het spreekuur van de cardiologen, maken van ECG’s en schrijven van medische correspondentie valt ook onder jouw werkzaamheden.

Over het team
Het specialisme en onze afdeling cardiologie zijn volop in beweging. Eén van de gekozen strategieën is het vormgeven van een topklinische cardiologische zorg en een expertise ritmecentrum. Op de polikliniek cardiologie, polikliniek atriumfibrilleren- en hartfalen en de functieafdeling werken gepassioneerde medewerkers die in nauwe samenwerking met de maatschap cardiologie gaan voor de beste zorg. De sfeer is informeel in een prettige omgeving met aandacht voor elkaar en plezier in het werk. Er bestaat een intensieve samenwerking met de CCU, cardiokliniek en radiologie wat bijdraagt aan goede patiëntenzorg.

Wij vragen van jou

 • Een mbo diploma richting secretaresse aangevuld met medische terminologie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en medische terminologie
 • Ruime ervaring met secretariële en administratieve werkzaamheden.
 • Goede digitale vaardigheden
 • Kennis van HiX (ons EPD) is een pré

Je bent pro actief en in staat om te werken aan een gezamenlijk resultaat. Je werkt zelfstandig en denkt en handelt probleemoplossend. Omdat je te maken hebt met collega’s in diverse disciplines is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en goed bent in prioriteiten stellen. Je hebt kennis van Chipsoft, Windows, Excel en Word. Je werkt nauwkeurig en bent accuraat.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een contract voor 1 jaar
 • Salaris van maximaal € 2.972,- (op basis van 36 uur, FWG 35, Cao Ziekenhuizen)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Daarvoor hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis waar je tegen een kleine vergoeding kunt parkeren.

Nieuwsgierig?
Heb je vragen over de vacature? Bel met Trees Buitenwerf, Unithoofd Cardiologie, tel nr. (050) 5247383, bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer