Medisch Secretaresse Polikliniek

Jouw rol in het team
Als medisch secretaresse Poliklinieken ben je het visitekaartje van de polikliniek. Je functie is divers van het ontvangen van bezoekers, het maken van afspraken tot het ondersteunen van de artsen op de afdeling. De werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit balie en administratieve werkzaamheden, het beantwoorden van de telefoon, afspraken inplannen, post- en e-mailverwerking en medische correspondentie. Daarnaast ondersteun je artsen en verpleegkundig specialisten bij de voorbereiding van de spreekuren. Een afwisselende baan, waarin een flexibele inzet van groot belang is en mensen op jou kunnen rekenen.

Over het team
Wij zijn op zoek naar collega’s voor meerdere poli’s. Op deze poli’s werken we samen met verschillende specialisten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Met elkaar gaan we voor de beste zorg en zijn continu gericht op verbetering en innovatie om de beste zorg te kunnen leveren. Deze instelling vragen wij van al onze collega’s ondersteunend of specialist. Graag gaan we met jou het gesprek aan welke poli het beste bij jou past. 

 Wij vragen van jou

  • Diploma medisch secretaresse of een secretariële opleiding met medische terminologie. 
  • Minimaal 2 jaar recente ervaring als medisch secretaresse in een grote zorgorganisatie bij voorkeur een ziekenhuis.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel spreek- als schrijfvaardig.
  • Verder kun je uit de voeten met Windows, Excel en Word en hebt ervaring met een EPD.

Je bent een nauwkeurige en accurate werker. Jij kunt goed prioriteiten stellen en je vindt het belangrijk om mee te kunnen denken met nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast kun jij je goed staande houden in een hectische en dynamische omgeving. Een flexibele houding is van groot belang voor de bezetting van onze poli’s, daarvoor ben je met je collega’s verantwoordelijk. Je bent op verschillende dagen inzetbaar en helpt elkaar waar nodig.

In de toekomst willen we gaan werken met een flexibele pool waarbinnen je als medisch secretaresse op verschillende poli’s ingezet kunt worden. Als jou dat een leuke afwisseling in je werk lijkt, dan lezen we dat graag terug in je motivatie.  

 Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 2.798,- op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast contract.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Werken bij een topwerkgever.

Reageren kan tot en met 19/09/2020.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.