Medisch Secretaresse Martini Sportmedisch Centrum

Jouw rol in het team
Samen met je 5 andere collega secretaresses/spreekuurassistenten ben je hét gezicht van de poli. Het grootste deel van je werkdag ontvang je bezoek, handel je telefoontjes af en voer je alle voorkomende patiëntenadministratie van begin tot eind. Daarnaast verzorg je het agendabeheer en voer je ondersteunende werkzaamheden uit voor de sportartsen, arts-assistenten en sportfysiotherapeuten. Je werkt op onze beide locaties en hebt te maken met patiënten die verwezen worden en mensen die op eigen verzoek inspanningstesten doen. Je bent de vraagbaak voor iedereen, dus goed kunnen organiseren en prioriteren is een van je sterkste competenties.

Voor een ervaren secretaresse die op zoek is naar een sportieve werkomgeving een prachtige kans!

Over het team
Het specialisme Sportgeneeskunde houdt zich bezig met bewegen. Of het nu gaat om bewegen als onderdeel van het herstel van een ziekte, het (opnieuw) beginnen met sporten of het leveren van een topsportprestatie; de sportartsen helpen en begeleiden daarbij. Afhankelijk van de mogelijkheden kijken zij hoe de beste resultaten kunnen worden behaald door te bewegen.

De sportartsen van het Martini Ziekenhuis werken op twee locaties: in het Martini Sportmedisch Centrum van het Martini Ziekenhuis en in Het Omnium (Corpus den Hoorn). Alle sportmedische onderzoeken vinden plaats in het speciale inspanningslab van Het Omnium. De specialistische ziekenhuisbezoeken voor chronisch zieken en door de huisarts verwezen blessureconsulten vinden plaats in het Martini Sportmedisch Centrum. Bij een blessure kan er ook sprake zijn van klachten die optreden bij inspanningen, zoals kortademigheid of pijn op de borst.

Wij vragen van jou

 • Vakkennis op het niveau van de medisch secretaresse
 • Praktijkkennis en ervaring met secretariële/administratieve werkzaamheden én een goede typevaardigheid
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent stressbestendig
 • Digitale vaardigheden
 • Interesse in sportgeneeskunde.

Als medisch secretaresse heb je veel contacten met o.a. patiënten en bezoekers. Daarom verwachten we een patiëntgerichte-, klantvriendelijke- en representatieve houding. Daarnaast ben je sociaal en communicatief vaardig.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Salaris van maximaal € 2.972,- (op basis van 36 uur, FWG 35, Cao Ziekenhuizen
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een jaarcontract met zicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen, en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je op de fiets? Dan hebben we overdekte fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen. Wil je met de auto komen, dan hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? Bel met Johan de Groot, Unithoofd, tel. nr 050-5247733 of Bea Dijkstra, Coördinerend Secretaresse tel. nr 050-5247285. Zij vertellen je graag meer.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer