Medisch instrumentatie technicus

Jouw rol in het team
Als medisch instrumentatie technicus in het Martini Ziekenhuis werk je veel met je handen en heb je een gevarieerde baan.

Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van medische apparatuur.
Verder bied je technische ondersteuning aan de gebruikers van de diverse apparaten. Je begeleidt externe technici bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden aan de medische apparatuur, beheert documentatie en je zorgt voor een correcte administratieve verwerking van technische gegevens in het onderhoudsbeheersysteem.

Ben je hier langer werkzaam dan kunnen je werkzaamheden uitbreiden met het geven van advies bij de aanschaf en introductie van nieuwe apparatuur. Ook stel je dan zelf onderhoudsprotocollen op. Zo kom je tot een oordeel over vrijgave, veiligheid, vervangingsnoodzaak of reparatie.

Over het team
De unit Medische Techniek adviseert en pleegt onderhoud gedurende de levenscyclus van medische apparatuur in het Martini Ziekenhuis. De afdeling bestaat uit ca. 15 medewerkers en is verantwoordelijk voor het technisch beheer van medische apparatuur en zorgt voor de continuïteit en de veiligheid bij het gebruik ervan. De afdeling streeft naar een excellente dienstverlening, waarin doelmatig en klantgericht wordt gewerkt.

Wij vragen van jou

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO niveau, bijvoorbeeld elektronica of mechatronica.
 • Je hebt affiniteit met ICT gerelateerde technieken.
 • Je hebt technisch inzicht en je bent nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je bent leergierig en ontwikkelingsgericht.

Dit krijg je ervoor terug

 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Maximaal € 3.774,- op basis van 36 uur (FWG 40, 45, 50, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk, om ook zelf STERK in je WERK te staan.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder thuiswerkplek, fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

In deze functie start je (afhankelijk van kennis en ervaring) met laag risico apparatuur en daarin kan door groeien. Wij bieden je hiervoor onder andere de mogelijkheid aan om de opleiding MTA of MTB te volgen.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Greetje Drenth, unithoofd, tel 050-5247105

Overige informatie
Reageren kan tot 9 februari 2022. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 15 en woensdag 16 februari.
Een dag meelopen op de afdeling maakt deel uit van de sollicitatie procedure en zal gepland worden in week 8 of 9.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Waarbij bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat voorrang krijgt.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.