Medewerker voedingsadministratie oproep

Jouw rol in het team
Wat er zo mooi is aan het werk als medewerker voedingsadministratie? De maaltijden zijn een belangrijk moment op de dag voor onze patiënten. Jij hebt een belangrijke taak zodat onze patiënten de juiste voeding krijgen. Zo draag je bij aan de beste zorg.

Als oproep medewerker voedingsadministratie voor de centrale keuken is het jouw taak om de bestellingen van patiëntmaaltijden te verwerken en te controleren. Je gaat vertrouwelijk met deze gegevens om en bent zorgvuldig in het verwerken van de bestellingen, zodat alle patiënten de juiste voeding krijgen. Naast deze werkzaamheden heb je ook een administratieve rol bij overleggen en bijeenkomsten, deze bereid je administratief voor en notuleert.

Over het team
Op dit moment bestaat de Unit Patiëntenvoeding uit 4 medewerkers. Binnen de unit Patiëntenvoeding bereiden we dagelijks de maaltijden en tussentijdse versterkingen voor. Ter ondersteuning aan de verpleegafdelingen. Wij werken in een team dat bestaat uit medewerkers voeding en medewerkers onderhoud. Wij werken hard en zorgvuldig zodat iedere patiënt de juiste voeding krijgt. Dat is onze bijdrage aan de optimale patiëntenzorg.

Wij vragen van jou
We zoeken enthousiaste en flexibele collega’s die van aanpakken houden.

  • Je kunt snel en accuraat werken en je hebt veel ervaring met Word, Excel, Pdf documenten en outlook.
  • Naast administratieve vaardigheden ben je communicatief sterk ook op papier.
  • Je bent stressbestendig, nauwkeurig en een echte teamplayer.
  • Je kent de HACCP regelgeving en werkt graag gestructureerd volgens protocollen.

Jij bent zorgvuldig en nauwkeurig, deze eigenschap is van groot belang om je werk goed uit te kunnen voeren. Wij werken in een betrokken team en zorgen er samen voor dat het werk gedaan wordt. Deze eigenschappen zoeken wij dan ook in een nieuwe collega.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 2.600,- op basis van 36 uur (FWG 25), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, met kans op verlenging.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Vragen?
We komen graag met je in contact. Bo van der Werff of Guus Pijpers, Teamleider voeding, tel. (050) 524 6280.

Overige informatie
Reageren kan tot en met zondag 23 januari 2022.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Waarbij bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat voorrang krijgt.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.