Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die het team van de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) komt versterken en bereid is met ons de afdeling verder te ontwikkelen.

Jouw rol in het team
Je verricht werkzaamheden op het gebied van reinigen, desinfecteren, steriliseren en samenstellen van een breed assortiment medische instrumentaria. Je controleert op compleetheid en functionaliteit van de medische hulpmiddelen en verpakt deze, zodat ze steriel en veilig kunnen worden gebruikt. Je bedient de apparatuur en ziet toe op een juist programmaverloop. Je geeft informatie over en ziet toe op een juiste wijze van opslag, distributie en beheer van steriele medische hulpmiddelen.

Er wordt gewerkt volgens een wisselend rooster van 08.00 uur tot 21.30 uur, inclusief het draaien van bereikbaarheidsdiensten.
Het werken volgens een wisselend rooster en het draaien van bereikbaarheidsdiensten vind je geen probleem.

Over het team
De Centrale Sterilisatie Afdeling is organisatorisch onderdeel van de RVE Peri-Operatieve zorg. De diverse units waar ook de Anesthesie, de OK-chirurgie, Recovery, polikliniek Anesthesiologie, Pijnkliniek, Opnameplanning & Transferpunt en de Poliklinische Behandel Unit deel van uit maken, werken nauw samen met als doel het verlenen van kwalitatief hoogwaardig operatieve patiëntenzorg.

Alle instrumenten die gebruikt worden op de operatiekamers, poliklinieken en de verpleegafdelingen worden gereinigd, gedesinfecteerd, samengesteld en gesteriliseerd op de CSA. Daarnaast beheren wij de steriele magazijnen voor het totale OK complex en worden alle medische hulpmiddelen per operatie modulair klaargezet.

De CSA bestaat uit de afdelingen productie en logistiek 
Het team van ca. 44 medewerkers van de CSA bestaat verder uit teamleiders productie en logistiek, medewerkers SMH, leerlingen medewerkers SMH, stagiaires en een unithoofd CSA.

Wij vragen van jou

  • Je hebt het diploma medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen
  • Meerdere jaren werkervaring op een centrale sterilisatie afdeling

Op een verantwoordelijke manier verricht je zelfstandig en in teamverband je werkzaamheden. Erg belangrijk is dat je nauwkeurig werkt, oplettend bent en gevoel voor hygiëne hebt. Je stelt je flexibel op, zowel voor wat betreft de dienstverlening aan andere afdelingen als in de samenwerking met collega's. Je legt en onderhoudt gemakkelijk contacten en hebt gevoel voor humor.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal €2.882,- op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van een jaar met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Vragen?
We komen graag met je in contact! Bel voor meer informatie:
F. de Roos, Unithoofd CSA, tel: (050) 524 7300

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij de interne kandidaat voorrang krijgt.

Reageren kan tot en met 18 mei 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.