Medewerker operatieve zorg in opleiding

Als medewerker operatieve zorg op het Operatief Dagcentrum (ODC) ben jij de snijdende specialist altijd een stap voor. Is dit jouw droombaan? Dan hebben wij een geweldige opleidingsplaats voor jou!

Jouw rol in het team
Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het ondersteunen van onze snijdende specialisten tijdens operaties. Hiervoor moet je goed weten wat operatieve zorg inhoudt. Jouw werkzaamheden bestaan uit: omlopen, assisteren en instrumenteren bij operaties.

De opleiding start per maart 2022. Het betreft een inservice- opleiding en deze duurt twee jaar. De praktijkopleiding volg je op het ODC en OK. De theorieopleiding vindt plaats op het Wenckebachinstituut. De opleiding start met vier weken theorie. Daarna wisselen praktijk en theorie zich af door middel van spiegelleren.

Over het team
Het ODC is een betrekkelijk nieuwe afdeling binnen het Martini Ziekenhuis. Op het ODC hebben we drie behandelkamers beschikbaar voor operaties onder sedatie en kleine operatieve verrichtingen onder lokale verdoving. In de loop van 2022 vindt er een verbouwing plaats, waardoor we ook operaties onder algehele anaesthesie gaan uitvoeren.

Het ODC biedt hiermee ruimte aan een diversiteit aan behandelingen van verschillende specialismen. Naast de behandelkamers ondersteunen de medewerkers van het ODC ook ingrepen op verschillende poliklinieken en in sommige gevallen op de OK. Als medewerker operatieve zorg werk je nauw samen met meerdere disciplines.

Wij vragen van jou

  • Een enthousiaste collega die bereid is te investeren in zichzelf.
  • Je bent een doorzetter en werkt graag in een team. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • We rekenen vanaf 1 maart 2022 op je komst.
  • Voor het starten met de opleiding vragen we minimaal een MBO-niveau 4 diploma.
  • Het behalen van het diploma MOZ is een voorwaarde voor uitzicht op een vaste werkplek op het ODC.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Gedurende de opleiding word je ingeschaald naar aanleiding van opleiding en relevante werkervaring. Na het afronden van de opleiding is het bruto salaris maximaal € 3.225,- op basis van 36 uur (FWG 45, CAO Ziekenhuizen).
  • Een contract voor de duur van de opleiding, met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van elk 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Mirjam Veltman, opleidingscoördinator MOZ ODC, tel. (050) 524 5439

Overige informatie
Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 12 januari 2022.

Reageren kan tot en met 19 december 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.