Medewerker Centrale Logistieke Eenheid

Jouw rol in het team
Bij de afdeling Centrale Logistieke Eenheid (CLE) zorgen we onder andere voor de aan- en afvoer van milieucontainers, linnengoed, interne postverwerking en het transport van maaltijdwagens naar de verpleegafdelingen. Jij begint je dag de ene keer om 6:30 ’s ochtends en op de andere dag om 15:00, dat varieert. Veel van onze diensten zijn gestructureerd en vaak weet je precies wat te doen. Toch ben je iemand die van afwisseling in het werk houdt, want op het moment dat er containers schoongemaakt moeten worden of er een spoedbestelling weg moet worden gebracht naar de OK, weet jij als geen ander de knop om te zetten en integreer je deze taken in je dienst. Vervelen doe je je dus zeker niet.

Onze werktijden zijn tussen 06.30 uur – 19.30 uur, van maandag t/m zondag.

Bekijk ook onze nieuwe video om een beeld te krijgen bij je nieuwe baan.

Over het team
De CLE bestaat uit zo’n 50 collega's en is onderdeel van het Facilitair Bedrijf. Binnen het Martini Ziekenhuis is de CLE verantwoordelijk voor de uitvoering van ondersteunende transport gerelateerde en logistieke diensten. Als logistiek medewerker kom je overal in het ziekenhuis en is geen gangetje je vreemd. De CLE is een leuk en gemengd team waar een open en een goede sfeer heerst.

Om alvast kennis te maken met ons als team, kun je een kijkje nemen op onze Instagram pagina.

Het Facilitair Bedrijf.
Samen met de zorgprofessionals draagt het Facilitair Bedrijf met ca. 300 fte bij aan “samen voor de beste zorg”. De producten en diensten van het Facilitair Bedrijf hebben te maken met eten, drinken en verblijf, ontvangst en beveiliging, inkoop en logistiek, techniek en huisvesting, facilitaire Services. Dit doen wij vanuit de waarden Deskundig, Aandacht en Service.

Wij vragen van jou

 • Een mbo diploma richting logistiek vinden we een pre
 • Je laat het werk niet op je wachten en toont initiatief
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Nauwkeurigheid en accuratesse in je werk
 • Een goede conditie en je bent een aanpakker

Zelfstandig werken of in een team, dat gaat je beide goed af. Daarnaast ben je sociaal en heb je een collegiale, klantvriendelijke en dienstverlenende houding.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als #teammartini bieden we een informele en hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
 • Een werkplek in een organisatie die volop in beweging is, in een enthousiast team met korte lijnen
 • Salaris van maximaal € 2.690,- (op basis van 36 uur, FWG 25, Cao Ziekenhuizen)
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
 • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Een contract van 1 mei 2023 tot 1 november 2023
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
 • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Daarvoor hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Vragen?
Voor vragen kun je bellen met Jan Jaap Wesselink, Unithoofd CLE, tel. (050) 524 7130.

Overige informatie
Wij hebben alvast ruimte in onze agenda’s gemaakt om je te ontmoeten. De gesprekken vinden daarom plaats op woensdag 12 april.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer