MDL-arts (0.8 - 1.0 fte)

Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis zoekt…

MDL-arts (0.8 - 1.0 fte)

De functie
De maatschap Maag-Darm-Leverziekten bestaat momenteel uit negen MDL-artsen. In verband met uitbreiding en versterking van ons team zijn we per 1 januari 2020 op zoek naar een 10e enthousiaste, allround MDL-arts. Een collega met wetenschappelijke belangstelling en de bereidheid om managementtaken te vervullen.

De vakgroep

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met een gecertifieerd centrum voor het bevolkingsonderzoek coloncarcinoom. In ons goed geoutilleerde Endoscopiecentrum beschikken wij over alle (endoscopische) technieken, inclusief VCE en enteroscopie. We werken nauw samen met twee IBD-verpleegkundigen en een nurse-endoscopist. De maatschap werkt momenteel 3 dagen per week in de Keizerkliniek in Assen, waar BVO coloscopieën en eerstelijns scopieën   gedaan worden. Mogelijk wordt deze samenwerking in de toekomst uitgebreid.

Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer W. Thijs (MDL-arts, medisch coördinator), tel. (050) 524 5940/6122 of thijsw@mzh.nl .

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl

Solliciteren

Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl

Graag ontvangen wij je brief uiterlijk 25 augustus a.s.

Samen voor de beste zorg!

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis waar professionals elke dag samen werken aan de beste zorg. Zij doen dat in een collegiale werkomgeving waar volop ruimte is voor initiatief en ontwikkeling. Met de Santeon ziekenhuizen werken we aan aantoonbare vernieuwing van de zorg. Zodat we ook in de toekomst het beste voor de patiënt kunnen bieden.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.