Manager Wetenschappelijk Instituut

Jouw rol in het team
De manager van het wetenschappelijk instituut faciliteert, ondersteunt en monitort het wetenschappelijk onderzoek en organiseert de financiering daarvan. Je bent de spil in het veld van wetenschappelijk onderzoek. Dit jaar ligt daarbij de focus op het ontwikkelen van een visie en ambitie van het wetenschappelijk instituut, die bijdragen aan de realisatie van de strategische ziekenhuis doelen. Daarnaast is teamontwikkeling een prioriteit. Je bent een krachtig leidinggevende met een stimulerende houding en sturend vermogen. Samen met het team bepaal en realiseer je de teamdoelstellingen en bouw je aan de teamstructuur.

Martini Ziekenhuis heeft een STZ status. Jaarlijks worden zo’n 150 wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd, waarbij het wetenschappelijk instituut ondersteunt bij de voorbereiding, uitvoering en afronding. Samenwerking met externe partners, zoals Santeon, UMCG, farmaceuten en medisch specialisten, is essentieel voor het behalen van onze doelstellingen en het behouden van deze status. Sterke netwerkcontacten met deze stakeholders is daarom een belangrijk onderdeel van je werk. Daarnaast richt jij je op het verder professionaliseren van onze eigen wetenschappelijke output en op het verhogen van  jaarlijkse onderzoeken, publicaties en inkomsten.

Dagelijks krijg je te maken met partijen met verschillende of tegenstrijdige belangen, die belang hebben bij de ondersteuning van het wetenschappelijk instituut. Met de gestelde visie en ambities, je wetskennis en advies van je team weet je snel besluiten te nemen. Je bent duidelijk en consequent in communicatie en handelen, met oog voor de relatie.

Het wetenschappelijk instituut, als onderdeel van de Martini Academie, is ondersteunend aan de organisatie en van groot belang voor de topklinische status. Jij begrijp dit en hebt een duidelijke visie om onze bijdrage daaraan naar een hoger niveau te brengen. Een manager die het team optimaal faciliteert, een sterke netwerker die soepel beweegt tussen belangen en belanghebbenden.

Over het team
Wij zijn een team van 7 ervaren vakprofessionals, waar je als leidinggevende op kunt vertrouwen. Wij zijn ondersteunend aan de organisatie en onmisbaar is onze bijdrage in de realisatie van wetenschappelijk onderzoek. Ons team is in ontwikkeling met voldoende potentie om verder te groeien, daar past een stimulerende en coachende leidinggevende bij. Het is onze ambitie om naast het medisch ook het verpleegkundige wetenschappelijk onderzoek een boost te geven in het Martini Ziekenhuis. Daarnaast ambiëren we een sterkere onderlinge samenwerking en de profilering binnen de Martini Academie te versterken.

Wij vragen van jou:

 • Je bent wetenschappelijk opgeleid, bij voorkeur als klinisch epidemioloog.
 • Je bent gepromoveerd of  hebt gedegen kennis van wetenschappelijk onderzoek.
 • Je hebt bij voorkeur een wetenschappelijk netwerk in de regio.
 • Je hebt leidinggevende ervaring.
 • Je bent op de hoogte van geldende wet- en regelgeving van wetenschappelijk onderzoek.
 • Als persoon ben je daadkrachtig en besluitvaardig. Stimuleert persoonlijke- en teamontwikkeling en vakinhoudelijke groei. Communicatief ben je zeer vaardig, je hebt oog voor de relatie maar doet geen concessies in je besluitvorming.

Dit krijg je ervoor terug

 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Maximaal € 6.752,- op basis van 36 uur (FWG 70, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar, 32 uur per week, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Reageren kan tot en met 20 maart 2021. 

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.