Manager Radiologie

Verbinden, coachen, samenwerken en bouwen dat is waar jij voor gaat! Jij weet ‘met lef te verbinden en ontwikkelen’ en leiding te geven aan vak professionals met  ambitie.

Jouw rol in het team
Als manager Radiologie faciliteer je, samen met drie collega managers, het team met het bereiken van afdelings- en teamdoelen. Je bent verantwoordelijk voor meerdere specialisaties binnen de afdeling Radiologie. Gezamenlijk is het managementteam verantwoordelijk voor de hele afdeling Radiologie, samen met de Medisch Coördinator. De organisatie, maar ook deze bijzondere tijd vragen een maximale wendbaarheid van de organisatie. Daarmee is efficiëntie en flexibiliteit van de afdeling Radiologie van groot belang. Dat begint bij een strakke planning en prioritering van het werk. Het verder optimaliseren van het bedrijfsbureau is dan ook één van de uitdagingen op dit moment. 

De huidige tijd vraagt intensief cluster overstijgend overleg, afstemming en verbinding, én zichtbaarheid van de afdeling in het ziekenhuis. Naast de efficiëntieslag is dit een belangrijke taak. Je bent zichtbaar in huis, haalt de vraag op, prioriteert en verdedigt de gemaakte keuzes. Je betrekt het team en neemt hen mee in gemaakte afdelings- en organisatieplannen. Werkplezier en een positief teamgevoel zijn belangrijke voorwaarden voor het leveren van optimale kwaliteit van zorg voor onze patiënten. Je coacht, inspireert en faciliteert het team bij het managen en prioriteren van het werk. Zodat het maximale uit de beschikbare capaciteit kan worden gehaald en er ruimte blijft voor ontspanning en een fijne onderlinge samenwerking.

Over het team
Met ons team van meer dan 100 professionals doen we jaarlijks ruim 200.000 diagnostische onderzoeken. Daarmee zijn wij een van de grootste ondersteunende diensten in het Martini.

Het team bestaat uit laboranten en het bedrijfsbureau en we werken intensief samen met de radiologen. Met elkaar verzorgen we de planning en uitvoering van alle diagnostische onderzoeken. Het is onze uitdaging om de dienstverlening zo efficiënt mogelijk te plannen. Daarmee dragen we bij aan tijdige zorg, het beperken van wachtlijsten en kunnen we inspelen op de wendbare organisatie. Daarnaast zijn wij bezig met teamontwikkeling en innovatie en zoeken een manager die ons hierbij helpt.

Wij vragen van jou
Een motivator en een coachende, ondernemende en resultaatgerichte manager met visie op en kennis van [complexe] procesoptimalisatie. Je bent je er van bewust dat radiologie een centrale rol speelt binnen het ziekenhuis en dat bijna elk specialisme gebruik maakt van onze diensten. De ideale collega is een sterke persoonlijkheid met ruimte voor persoonlijke aandacht. Je hebt visie en durft keuzes te maken. Je blijft rustig in hectische situaties, bent vernieuwend en weet dit op enthousiaste wijze uit te dragen. Daarnaast zoeken we iemand die een open houding heeft en samenwerkingsrelaties tot stand brengt op verschillende niveaus met meerdere disciplines. Je hebt vertrouwen in je team en geeft ruimte voor ontwikkeling.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde hbo (zorg) management opleiding.
 • Ervaring in leidinggeven aan hoogopgeleide ambitieuze professionals.
 • Ervaring met procesoptimalisatie, bij voorkeur binnen een grote zorgorganisatie.
 • Netwerkskills, je weet informatie en contacten te verbinden ten behoeve van ziekenhuis, afdeling en teamdoelstellingen.
 • Een talent voor plannen en organiseren en ervaring met het PDCA model.
 • Ervaring met sturing op kwaliteitssystemen, budgetbeheer en veranderingsprocessen.

Herken jij jezelf hierin? Dan pas je niet alleen goed in deze functie, maar ook bij ons.

Dit krijg je ervoor terug
Als jij zoveel waarde toevoegt, dan zetten we daar graag iets tegenover. Want deze uitdagende baan heeft veel te bieden. Wat dacht je van:

 • Een salaris max. € 4.682,- op basis van een 36-urige werkweek, op basis van Cao Ziekenhuizen FWG 60.  Ook bieden wij 8,33% vakantietoeslag én eindejaarsuitkering
 • Een jaarcontract, 32-36 uur per week, met zicht op een vast contract na één jaar
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen
 • Diverse voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, thuiswerkplek, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer
 • Sterk in je werk; door ons interne sterk in je werk programma ben jij in balans
 • Goede ontwikkelmogelijkheden; ga jij het gesprek aan over wat jij nodig hebt?

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Sophia Nanninga, Clustermanager MOA,  tel. (050) 524 6451

Gesprekken zijn gepland in week 45.

Reageren kan tot en met 25 oktober 2020.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.