Manager Paramedici

Jouw rol in het team
Samen met je collega manager paramedici ben je verantwoordelijk voor het gehele team paramedici. Het team bestaat uit fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten en een secretariaat. In deze functie zal je in ieder geval het aandachtsgebied diëtetiek hebben. De focus van deze management rol richt zich in eerste instantie, voornamelijk op teamontwikkeling van het gehele team paramedici en het verstevigen en vergroten van het interne en externe netwerk. Er is behoefte aan een coachend leidinggevende met verstand van teams in verandering. Je faciliteert het team en hebt een duidelijke, transparante en empathische manier van werken. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de afdeling en hebt zicht op productie en planning. Daarnaast werk je actief aan het onderhouden en verder uitbouwen van het professionele netwerk, zowel intern als extern. Om goede zorg te kunnen bieden en om in ontwikkelingen in zorglandschap voorop te kunnen lopen is samenwerking met zorgaanbieders en specialisten dan ook van groot belang. Jij beweegt je binnen dit netwerk en brengt partijen bij elkaar. Met als doel een bijdrage te leveren aan een optimale kwaliteit van zorg en verdere profilering van de dienstverlening en teamontwikkeling. Een creatieve en innovatieve geest, anders denken en samenwerken worden daarin zeker gewaardeerd!

Over het team
Wij zijn een zeer zelfstandig werkend team professionals, gepositioneerd in het Cluster Medisch Ondersteunende Afdelingen. Met passie voor de patiënt en ons vak richten wij ons op een constante kwaliteitsverbetering. Onze vakkennis wordt multidisciplinair ingezet en wij zijn een betrouwbare samenwerkingspartner zowel binnen als buiten het ziekenhuis. We zijn een betrokken, hardwerkend team, waarbij we de patiënt op de eerste plaats zetten.

Wij vragen van jou
Jij bent motivator en een ondernemende, gedreven manager met visie op effectief samenwerken, zowel binnen de afdeling als op ziekenhuisniveau. Dit vraagt van jou overzicht en de capaciteit om complexe werkprocessen te kunnen doorgronden en goed in te kunnen richten. De ideale collega is een sterke persoonlijkheid met ruimte voor persoonlijke aandacht. Je hebt visie en durft keuzes te maken. Je bent vernieuwend en weet dit op enthousiaste wijze uit te dragen. Daarnaast zoeken we iemand die een open houding heeft en samenwerkingsrelaties tot stand brengt op verschillende niveaus met meerdere disciplines. Je hebt vertrouwen in je team, bent transparant en neemt het team mee in ziekenhuisontwikkelingen.

Verder beschik je over:

 • Een afgeronde management of bedrijfskundige HBO opleiding.
 • Ervaring in leidinggeven van hoogopgeleide ambitieuze professionals.
 • Netwerkskills, je bent een verbinder en weet informatie en contacten te verbinden ten behoeve van ziekenhuis, afdeling en teamdoelstellingen.
 • Een talent voor plannen en organiseren en ervaring met het PDCA model.
 • Ervaring met sturing op capaciteitsplanning, kwaliteitssystemen en veranderingsprocessen.

Herken jij jezelf hierin? Dan pas je niet alleen goed in deze functie, maar ook bij ons.

Dit krijg je ervoor terug

 • Als jij zoveel waarde toevoegt, dan zetten we daar graag iets tegenover. Want deze uitdagende baan heeft veel te bieden. Wat dacht je van:
 • Een salaris max. € 4.964,- op basis van een 36-urige werkweek, op basis van Cao Ziekenhuizen FWG 60.
 • Ook bieden wij 8,33% vakantietoeslag én eindejaarsuitkering.
 • Een jaarcontract, 32 uur per week, met zicht op een vast contract na één jaar
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
 • Diverse voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, thuiswerkplek, het fietsplan, bedrijfsfitness en een fiscale regeling woon-werkverkeer.
 • Sterk in je werk; door ons interne sterk in je werk programma ben jij in balans.
 • Goede ontwikkelmogelijkheden; ga jij het gesprek aan over wat jij nodig hebt?

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Gerda Reinsma, Manager Paramedici op tel 050-524 7297. Vanaf 29 augustus kun je eveneens Jos Nijhof Clustermanager MOA a.i. op tel. 050-524 6290

Solliciteren kan tot en met 5 september.

Solliciteren