Loopbaanadviseur

Zie jij in iedere persoon kansen en weet jij samen met de kandidaat deze kansen te vertalen in concrete doelstellingen en acties? Vind jij het een uitdaging om mensen inzicht te geven in hun persoonlijke talenten en ze te laten zien waar hun ontwikkelkansen liggen? Pas jij verschillende methodieken toe waar de kandidaat mee in beweging wordt gezet. Dan zoeken wij jou!

Jouw rol in het team
Als loopbaanadviseur ben je werkzaam binnen ons programma STERK IN JE WERK. Je adviseert collega’s die een loopbaanvraagstuk hebben zoals; talentontwikkeling, outplacement en re-integratie (1e spoor). In alle gevallen is jouw rol als loopbaanadviseur cruciaal voor onze medewerkers als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en organisatorische veranderingen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen agenda met je eigen caseload aan medewerkers. Daarbij motiveer en activeer je medewerkers door ze de juiste tools te geven. Jouw doel is medewerkers te begeleiden naar (duurzaam)werk of te begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe baan. Verder verzorg je workshops en trainingen binnen het Sterk In Je Werk programma gericht op loopbaanontwikkeling, zoals sollicitatietrainingen.

Over het team
Je maakt deel uit van het programma STERK IN JE WERK vanuit de afdeling P&O dat gericht is op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen het Martini Ziekenhuis. Het team is klein en bestaat uit een adviseur Duurzame Inzetbaarheid en een loopbaanadviseur/projectmedewerker. Je werkt zeer zelfstandig binnen het team en werkt nauw samen met de andere interne loopbaanadviseur. Door het kleine team zijn er korte lijnen en is er veel ruimte voor initiatief.

Wij vragen van jou
Wij zijn op zoek naar een collega die denkt in kansen en doelgericht kan werken. Jij bent sociaal in elk opzicht. Daarnaast haal jij energie uit het begeleiden van collega’s bij hun loopbaanvraagstuk. Je bent een echte netwerker en een stevige gesprekspartner als het gaat om arbeidsmobiliteit.

Verder:

 • Heb je een HBO werk- en denkniveau.
 • Heb je een aantal jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Bijvoorbeeld in de functie; senior intercedent, re-integratie consulent, loopbaanadviseur of loopbaancoach.
 • Heb je kennis en ervaring in de zorg / ziekenhuizen.
 • Kun je, gezien het kleine team en het takenpakket, zeer zelfstandig werken en schakel jij moeiteloos tussen de rol van adviseur, coach en netwerker.
 • Ben je initiatiefrijk, creatief en zie je vooral kansen en mogelijkheden.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
 • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling
 • Een ambitieus en inspirerend team waarbij samenwerking en sparring voorop staan
 • Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis
 • Salaris van maximaal € 3.322 en 8,33 % vakantiegeld en eindejaarsuitkering op basis van de cao Ziekenhuizen.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Margriet Kleefstra, adviseur Sterk In Je Werk, 050-524 6165.

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.
De gesprekken staan gepland op dinsdagochtend 14 december 2021.

Reageren kan tot en met 5 december 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.