Laborant Klinische Neurofysiologie

Jouw rol in het team
Als Laborant Klinische Neurofysiologie voer je onderzoeken uit, op verzoek van diverse medische specialisten. Deze onderzoeken zijn gericht op het opsporen van stoornissen in het functioneren van het centrale en perifere zenuwstelsel, de spieren en de bloedvoorziening in en naar de hersenen. Als laborant KNF werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en uitwerking van alle KNF onderzoeken zoals EEG, duplex, TCD(x), zenuwechografie, EMG, EP, VNG, PSG, autonoom functie en tremor onderzoeken. Daarnaast assisteer je de klinisch neurofysioloog bij spieronderzoeken en neem je eventueel deel aan wetenschappelijke onderzoeken.

Naast bovenstaande onderzoeken worden patiënten op de operatiekamer tijdens carotisdesobstructie door laboranten bewaakt op het gebied van de hersenfunctie en bloedtoevoer naar de hersenen. Ook worden patiënten met dystonieën, blepharospasme en hoofdpijn behandeld door middel van Botuline Toxine injecties, als laborant ondersteun je de neuroloog bij deze behandeling.

Over het team
Wij zijn een enthousiast, gemotiveerd en gepassioneerd team. Op dit moment werken er naast 12 gediplomeerde laboranten ook 4 laboranten in opleiding, neurologen, een Physician Assistant, een coördinator, een unithoofd , helpenden, secretaresses en stagiaires. Je komt in uitdagende werkomgeving terecht, geen dag is hetzelfde! Ook vinden we het belangrijk om nieuwe collega’s op te leiden en hebben we een volledige opleidingsbevoegdheid voor laboranten, Physician Assistants en arts-assistenten.

Naast onze passie voor het vak vinden we werkplezier en collegialiteit erg belangrijk. Er is volop ruimte om zowel op de werkvloer als daarbuiten (bij)scholing te volgen en up-to-date te blijven wat betreft ontwikkelingen in het vakgebied.

Wij vragen van jou

  • Een diploma Laborant Klinische Neurofysiologie of een gelijkwaardige opleiding met uitstroomprofiel laborant KNF
  • Voor jou staat een enthousiaste en klantgerichte houding voorop.
  • Je bent leergierig, stressbestendig, kwaliteitsbewust, neemt initiatief en vindt het een uitdaging om mee te denken met nieuwe ontwikkelingen.
  • Ook ben je bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.774 op basis van 36 uur (FWG 50, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Reageren kan tot en met 24 februari 2021. De selectieprocedure bestaat uit een of meer gesprekken en een dag meelopen. Het eerste gesprek zal in week 9 worden gepland.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.