Klinisch verloskundige

Ben jij verloskundige en toe aan een nieuwe uitdaging? Misschien is onze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen

Als verloskundige heb je bij ons een veelzijdige functie waarin je zelfstandig werkt in ons multidisciplinaire team. Het team bestaat uit verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en verpleegkundigen. Jouw werk bestaat uit alle onderdelen van het vakgebied verloskunde.

Je werkt op de verloskamers en de kraamafdeling. Ook werk je in de polikliniek, daar verzorg je prenatale intakes en de postpartum nacontroles. Als verloskundige bij een topklinisch ziekenhuis heb je ook een belangrijke rol in het begeleiden van student verloskundigen en coassistenten.

Zorg voor moeder en kind is een speerpunt van het Martini Ziekenhuis. Jij draagt bij aan onze ambitie om samen te gaan voor de beste geboortezorg.

Over jouw nieuwe team

Als multidisciplinair team gaan wij samen voor de beste geboortezorg. Wij willen dat zwangerschap, bevalling en kraamtijd een positieve ervaring wordt. Daarom bieden we optimale en persoonlijke begeleiding. Om deze begeleiding te kunnen bieden werken wij met dubbele diensten. De afdeling Verloskunde bestaat uit de afdeling Verloskamers (8 kamers) en de afdeling Verloskunde waar de zwangere vrouwen en kraamvrouwen liggen met de pasgeborenen. De pasgeborenen die extra zorg nodig hebben liggen bij de moeder op de kamer zodat moeder en kind zo weinig mogelijk gescheiden worden.

Wat neem je mee

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot verloskundige met geldige BIG registratie.
  • Een afgeronde echo opleiding en werkervaring zijn een pre.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige en leergierige verloskundige die ons team komt versterken. Jij bent een stressbestendige collega die in de dagelijkse werkzaamheden gericht is op samenwerken. Het is voor ons een pre dat je ervaring hebt als verloskundige in de tweede lijn en ervaren bent in het maken en beoordelen van echo’s.

Dit krijg je ervoor terug

  • Als #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling.
  • Salaris van maximaal € 5473,- (op basis van 36 uur, FWG Schaal 60, Cao-Ziekenhuizen). Het salaris wordt in juni 2024 met nog 5% verhoogd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
  • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren (op jaarbasis bij een fulltime dienstverband).
  • Een jaarcontract voor 24 – 32 uur per week, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel sporten, een fiets kopen en korting in het bedrijfsrestaurant.
  • Sterk in je Werk: een breed aanbod van activiteiten, workshops en trainingen die bijdragen aan je vitaliteit.
  • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Die parkeer je, tegen een kleine vergoeding, naast het ziekenhuis.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de vacature? Bel met Aly Hoekstra, unithoofd verloskunde, tel. (050) 524 5290.

​​​​​​​Dagje meelopen?

Je bent van harte welkom. Neem daarvoor ook contact op met Aly Hoekstra, unithoofd verloskunde, tel. (050) 524 5290.

Over ons
Wij zijn een groot topklinisch opleidingsziekenhuis. Daar zijn we trots op! Wij kennen de behoefte van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van leven. Ons ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg en biedt voor de regio alle medisch-specialistische zorg die nodig is. Samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

We houden de werving en selectie graag in eigen hand. Daarom maken we geen gebruik van uitzendbureaus en/of werving en selectiebureaus.

Solliciteer