Klinisch verloskundige

Samen met ons wil jij een bijdrage leveren aan onze visie op geboortezorg. Houd je ervan om zelfstandig- en in teamverband  te werken in een afwisselende omgeving? Dan komen wij graag in contact met jou.

Wat ga je doen
Je bent betrokken bij het organiseren, regisseren en uitvoeren van de prenatale- natale en postnatale zorg in goede samenspraak met de gynaecoloog. Je komt te werken in een multidisciplinair team met verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en verpleegkundigen. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden kun je in aanraking komen met het begeleiden en onderwijzen van student-verloskundigen en coassistenten. Als verloskundige heb je een uitdagende functie waarbij je met verschillende disciplines zult samenwerken.

We vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot klinisch verloskundige met geldige BIG registratie;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als verloskundige;
  • Een stressbestendige collega die in de dagelijkse werkzaamheden gericht is op samenwerken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nieuwsgierige en leergierige verloskundige die ons team komt versterken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een empathisch vermogen. Het is voor ons een pre dat je ervaring hebt als verloskundige in de tweede lijn met daarbij ervaring in het maken en beoordelen van echo’s.

Wie zijn wij
Als multidisciplinair team gaan wij samen voor de beste geboortezorg. Wij willen dat zwangerschap, bevalling en kraamtijd een positieve ervaring wordt. Vanuit deze visie zijn wij op naar nieuwe collega om ons team uit te breiden.  In het Martini Ziekenhuis vinden jaarlijks ca. 2300 bevallingen plaats. De partner is dag en nacht welkom en verblijft op de kamer van de moeder samen met de pasgeborene.

De afdeling Verloskunde bestaat uit de afdeling Verloskamers (8 kamers) en de afdeling Verloskunde waar de zwangere vrouwen en kraamvrouwen liggen met de pasgeborenen. De pasgeborenen die extra zorg nodig hebben liggen bij de moeder op de kamer zodat moeder en kind zo weinig mogelijk gescheiden worden.

Ons aanbod

  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.
  • Een breed aanbod activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
  • Wij bieden een contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van maximaal € 4.466,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 60), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Hier vind je meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Aly Hoekstra, Unithoofd Zorg via tel. (050) 524 5290.

Samen voor de beste zorg!
De beste zorg vraagt om de beste professionals. Wij investeren volop in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor zijn we ook dit jaar weer erkend als Topwerkgever en Leerbedrijf. Als topklinisch opleidingsziekenhuis onderscheiden we ons met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. Samen met de Santeon ziekenhuizen werken we aan kwaliteit en innovatie.

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.