Klinisch Geriater/Internist ouderengeneeskunde 0,2-1,0 fte

Jouw rol in het team
Jij bent de enthousiaste collega (of één van de twee collega’s), die onze vakgroep Geriatrie op korte termijn, tijdelijk, komt versterken vanwege de vervanging van het zwangerschapsverlof van onze collega’s? Het betreft een periode van 6 tot 9 maanden.

Wij zijn op zoek naar een collega met visie, die hoogstaande kwalitatieve zorg wil leveren aan onze patiënten. Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving met mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. De vakgroep kenmerkt zich door collegialiteit en er worden multipele initiatieven binnen en buiten het ziekenhuis ontplooid. We werken intensief samen met huisartsen, andere vakgroepen en verpleeghuizen in de regio, vakgroep Ouderengeneeskunde UMCG en Lentis Ouderenpsychiatrie.

Wij beschikken over een goede lopende polikliniek met specifieke thema poli’s. In de kliniek zijn we duidelijk aanwezig voor medebehandelingen en consulten op alle afdelingen, inclusief de IC en het brandwondencentrum.

Over het team
Het Martini Ziekenhuis heeft een klinische afdeling geriatrie met 10 bedden. Naast de huidige 7 geriaters werken er meerdere geriatrieverpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, een physician assistant, gerontoloog, arts-assistenten, semi-artsen en HAIO’s. Het geven van supervisie en onderwijs is bij ons vanzelfsprekend.

Wij vragen van jou
Je bent een geregistreerd klinisch geriater/internist ouderengeneeskunde, of een arts die de opleiding binnenkort afrondt. Je bent een enthousiaste, flexibele, stressbestendige en een vakkundige teamspeler, je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en je kunt prima samenwerken met andere afdelingen en specialisten.

Je geeft supervisie en onderwijs aan arts-assistenten op de polikliniek en in het ziekenhuis bij geriatrische vraagstukken. Je draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden zowel op de polikliniek als op de klinische afdelingen. Ook neem je deel aan het rooster voor bereikbaarheidsdiensten.

Dit krijg je ervoor terug
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 6-9 maanden. De startdatum en het aantal uren is in overleg flexibel in te vullen. Vergoeding van eventuele extra reis- en verblijfkosten is bespreekbaar. Aanstelling en salariëring volgens AMS-regeling.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Aafke van der Knaap, Klinisch geriater/medisch coördinator van de vakgroep, tel nr. (050) 524 6376, of mail a.vanderknaap@mzh.nl.

Belangstelling?
Je sollicitatie en curriculum vitae ontvangen we graag via de mail. Je kunt jouw sollicitatie richten aan het bestuur van het Samenwerkingsverband Medisch Specialisten Martini Ziekenhuis, ter attentie van mw. A.H. de Vries-Jansen, Bureau Medische Staf, ToetredingVMS@mzh.nl.

Graag ontvangen wij je brief uiterlijk 31 maart a.s.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.