Kin­der­ver­pleeg­kun­di­ge

Jouw rol in het team
Als kinderverpleegkundige in het Martini Ziekenhuis schep jij de voorwaarden die nodig zijn om familiegerichte zorg te geven. Je bent de verbindende factor tussen verschillende professionals en specialisten van betrokken afdelingen binnen het ziekenhuis. Samen met de arts loop je de visites en jouw vakbekwaamheid en inbreng is hierbij van groot belang. Mét elkaar stem je de behandeling af. Je hebt een scherp oog voor de reactie van een kind, want de gezondheidssituatie van een kind kan snel veranderen. Jij kunt een situatie snel analyseren door klinisch te redeneren en kunt autonoom beslissingen nemen. Altijd in afstemming met collega’s. Onze Gouden Smiley, hét keurmerk van Stichting Kind en Ziekenhuis dat onze afdeling bezit, is ook jouw gouden standaard voor het bieden van kindvriendelijke zorg.

Kinderverpleegkundige in het Martini Ziekenhuis is een dynamische functie, je bent namelijk op veel plekken in het ziekenhuis inzetbaar. De  basis van je werk is de verpleegafdeling kinderen daarnaast werk je op het MACK, SEH of de kinderdagverpleging. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan is daar ook ruimte voor, bijvoorbeeld een specialisatie tot NEO- verpleegkundige.

Beschik je nog niet over een diploma kinderverpleegkundige, maar heb je wel de ambitie en ben je gemotiveerd om dit te gaan volgen, bekijk dan onze vacature kinderverpleegkundige in opleiding!

Over het team
Het is onze ambitie en belofte om samen te streven naar de beste zorg. Deze belofte kunnen wij niet maken zonder een team waarin met verschillende disciplines wordt samengewerkt, zoals verpleegkundigen in opleiding, kinderverpleegkundigen, artsen in opleiding, kinderartsen, helpenden, pedagogisch medewerkers en nog veel meer collega's wordt samengewerkt.  Waar aandacht is voor groei en ontwikkeling, zowel als team als persoonlijk.

Om hoogstaande kindgerichte zorg te kunnen blijven geven maken wij bijvoorbeeld gebruik van evidence based practice. En wist je dat de verpleegafdeling kinderen en pasgeborene een onderdeel is van het expertisecentrum moeder en kind? Ook dat draagt bij aan focus op kwaliteit en innovatie.

We zijn op zoek naar 3 collega's.

Wij vragen van jou

  • Een mbo-V of hbo-V diploma en BIG-registratie
  • Je hebt een diploma kinderverpleegkundige
  • Je bent flexibel inzetbaar in alle diensten
  • Je bent allround inzetbaar om de beste verpleegkundige zorg te verlenen aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Hierbij weet jij je goed staande te houden in een hectische omgeving

Dit krijg je ervoor terug

  • Een afwisselende baan met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk, als op vakinhoudelijk niveau
  • Maximaal € 3.992,- op basis van 36 uur (FWG 50, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Mogelijkheden om je op een combinatie van onderdelen van de afdeling in te zetten, zoals de dagverpleging en de afdeling, de SEH en de afdeling Kinderen
  • Een contract voor de duur voor een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant

Selectiegesprekken
De selectie gesprekken staan ingepland op woensdagmiddag 27 juli. 
Laat  in je motivatie weten of je beschikbaar bent voor een gesprek op die dag, dat kan digitaal of live. 
Mocht je door de vakantieperiode niet kunnen, dan plannen we een gesprek op een later moment in.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer